Модератор: Модераторы форума
snap писал(а):все работает
Kostya писал(а):Я вот уже 2 страницы прошу вас несогласных ткнуть меня носом в статьи, где про федерализацию, особый статус, узурпацию и прочие тезисы от путлера. Никто ни одной цитаты не привёл. Вот это и есть неконструктив.
Конституція України не може бути змінена в умовах воєнного або надзвичайного стану.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Потрібні діалог і злагода.
snap писал(а):ГР "Народний Контроль"
...Саме тому, щоб попередити будь-які спекуляції щодо положень законопроекту про внесення змін до Конституції України, політична партія «Громадський рух «Народний контроль» розпочинає інформаційно-просвітницьку кампанію, мета якої - ознайомити суспільство про суперечливі норми та їхні ризики, закладені у цьому законопроекті.
/
,щоб попередити будь-які спекуляції щодо положень законопроекту про внесення змін до Конституції України
політична партія «Громадський рух «Народний контроль» розпочинає інформаційно-просвітницьку кампанію, мета якої - ознайомити суспільство про суперечливі норми та їхні ризики, закладені у цьому законопроекті.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Добре. Почнемо з початку.
Зайшла мова про зміни. Я беру в руки Конституцію, відкриваю 13 розділ. З процедурою все ясно. І тут я бачу останній абзац ст. 157Конституція України не може бути змінена в умовах воєнного або надзвичайного стану.
Костя, ти абсолютно правий, наша Конституція дуже непогано написана. Вона писалась розумними людьми, які ще були у нас в кінці 90-х. Добре, що не зараз її писали. Так от, Конституція і є Основним Законом. Її писали простою мовою, щоби було і зрозуміло всім і щоби можна було описати максимум ситуацій. Закони вже деталізують.
Скажіть чесно - у нас в країні не надзвичайний стан? Тільки не треба мене відсилати до законів. Читай Конституцію. Розумні люди, коли писали ці слова, вірно вказували на те, що під час надзвичайних подій емоції, суспільство розбурхано і тому не можна вкидати в нього нові дестабілізатори. Що тут незрозумілого?
levsha писал(а):Під час надзвичайного чи воєнного стану не проводяться виборы, заборонено мітинги, відміняються всі інші заходи, всі підприємства переходять на забезпечення армії, особистий транспорт відбирається на потреби армії і взагалі права людей обмежуються.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Щоби вести дискусію, треба чути співрозмовника.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Конституція і є Основним Законом.
Dr.Feelgood писал(а):Хлопчик как хлопчик.
Kostya писал(а):Shadow
Мусий, как много в этом слове для сердца нашего слилось!
Игорь, Мусий - яркий персонаж!
Мужчина не выносит контроля со стороны жены - главу нельзя контролировать! Попробуйте контролировать президента страны, много ли он сможет сделать для страны?
Сигналкин писал(а):Странный он какой-то. Если не сказать хуже.
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей