rom_usr Нажаль, це так... Поки що! Але в цьому випадку я не уявляв собі, що людина, якій вистачило розуму заробити хоча б на кашкай, може дозволити так маніпулювати своєю свідомістю... Сумно...
Друзі в Кембріджі організували наших на Євромайдан, а ми тут (вдома) не можемо вийти... Ось такий статус у мене в робочому комунікаторі. Всі 18500 працівників моєї компанії про це тепер знають та підтримують нас.
Смотрел вчера Новости канала Россия 24 вот журналюги продажные, всё у нас куплены и за деньги на Майдане ,как все хорошо в Раше, как нам без них плохо твари
Kostya писал(а):людина, якій вистачило розуму заробити хоча б на кашкай, може дозволити так маніпулювати своєю свідомістю...
Меня это тоже удивляет больше всего. Делаю скидку на то, что могли и подарить, например, или там квартиру мамину продать, которая досталась по наследству, тёща купила и т.д... Извиняюсь, если кого обидел...
Valiko Найгірше для хама те, что воффка-тренер грошей фізичних не надасть. Максимум - вибачить третину або половину боргу. Тобто, хам кинув народ та Європу, а врешті-решт кинуть його самого. Те, що обезцінені активи скупатимуть сімейні пацани, зрозуміло й Медведчукові, якого ВВП бачить президентом у 2015-му. Тому, його тут ще й бортонуть російські друзі. Ось, побачите!
Kostya писал(а):Valiko Найгірше для хама те, что воффка-тренер грошей фізичних не надасть. Максимум - вибачить третину або половину боргу. Тобто, хам кинув народ та Європу, а врешті-решт кинуть його самого. Те, що обезцінені активи скупатимуть сімейні пацани, зрозуміло й Медведчукові, якого ВВП бачить президентом у 2015-му. Тому, його тут ще й бортонуть російські друзі. Ось, побачите!
Я в цьому не сумніваюсь.
Невже він не розуміє, що його з сім`єю раша з'їсть з потрохами й не вдавиться?
Сколько народу согнали ,лица каменные за 30 серебрянников мёрзнут,а Грузия и Молдоване с Айзербайджан молодцы !!! Смотрю 1 национальный что говорят продажные