Модератор: Модераторы форума
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Я ще одну штуку пригадую. Наприкінці того-на початку цього року ахмєтка з усього свого, що має нарахував дивіденди за три минулі роки на десятки ярдів.
Богдан Карпенко
44 хв ·
Якщо коротко описати ситуацію, яку бачу по моніторингу соцмереж: група давно відомих і добре підготовлених провокаторів, яка зібрала навколо себе аудиторію ретранслюючи популізм, активно провокує владу на силові дії, прикриваючись волонтерами, ветеранами, добровольцями, котрі, в силу активного зомбування лютим популізмом, маніпуляціями, відвертою брехнею, не здатні рахувати далі, ніж на крок уперед, і не бачать абсолютну пагубність власних дій. Станом на сьогодні, прихильникам даних провокаторів надійно внесли у голови, що «головний ворог не у Москві, а у Києві», і що «терористичні війська у ОРДЛО знаходяться не через підтримку збоку армії РФ, та техніки РФ, а через контрабанду, бізнес олігархів». Тобто, у таких людей цілком і повністю відключене розуміння реальної ситуації, і створена картина внутрішнього конфлікту, де відсутній Кремль, як агресор. Спроби пояснити зазомбованим провокаторами українцям, що їх зараз використовують для руйнування країни, призводять виключно до різкої агресії з боку зазомбованих маніпуляціями, криками про «інфотітушок», проклинаннями, погрозами «вішати порохоботів», «відправляти порохоботів на підвал» тощо
Ціль провокаторів, які сьогодні представляють політичні сили Коломойського, Садового, Саакашвілі, Тимошенко: максимально розкачати любі зіткнення між зазомбованими маніпуляціями українцями, та владою, через соцмережі, та підконтрольні ЗМІ, щоб за допомогою маніпуляцій щодо даних зіткнень спробувати підняти внутрішній бунт в Україні. Дані політичні сили сподіваються прийти до влади через створену кризу (а, можливо, і мають вже домовленності з РФ). Реальність же буде наступна: ситуацією неодмінно скористається агресор, а Захід погодиться, що легше домовитись з Росією, чим з палаючою внутрішніми протиріччями Україною. Наслідок — втрата нами незалежності.
Аллан Левітов
55 хв ·
Зарисовка:
2015
1. Я говорил, что Беня — нифига не «патриот», а просто богатый уголовник.
2. Зрадофилы дружно бросались гуаном и обвиняли меня в продажности
3. По итогу на Привате — Беня кинул всех на 14 000 000 000 гривен. Зрадофилы умолкли (но некоторые все равно продолжают им обмазываться)
Хер кто извинился
2016
1. Я говорил. что Наденька «Наше все» Савченко — нифига не «героиня», а человек медведчука
2. Зрадофилы дружно бросались гуаном и обвиняли меня в продажности
3. По итогу Надя толкает медведчуковские лозунги (и спокойно ездит в РФ). Зрадофилы умолкли (но некоторые все равно продолжают ею обмазываться)
Хер кто извинился
2017
1. Я говорю, что Парасюк и Вомбат — нифига не «патриоты», а просто клоуны. И «блокада» — цирк в интересах ВВХ.
2. Зрадофилы дружно бросаются гуаном и обвиняют меня в продажности
3. Loading…
(Но я уже знаю, чем кончится)
elektron писал(а):максимально розкачати любі зіткнення
elektron писал(а):Богдан Карпенко
44 хв ·
Якщо коротко описати ситуацію, яку бачу по моніторингу соцмереж: група давно відомих і добре підготовлених провокаторів, яка зібрала навколо себе аудиторію ретранслюючи популізм, активно провокує владу на силові дії, прикриваючись волонтерами, ветеранами, добровольцями, котрі, в силу активного зомбування лютим популізмом, маніпуляціями, відвертою брехнею, не здатні рахувати далі, ніж на крок уперед, і не бачать абсолютну пагубність власних дій.
Nik писал(а):А что за обиды и обвинения в популизме? Порошенко на каких лозунгах был избран? напомнить?
Обвинение блокирующих в популизме, по меньшей мере, выглядят смехотворно...
snap писал(а):Про "економічно обгрунтований курс" улыбнуло
elektron писал(а):Потому штаты скажем плывут не оттого что там капитан правильный курс взял, а потому что народ знает куда плыть, как надо и как не надо плыть, а капитан собственно капитанит.
Сигналкин писал(а):Про государство не скажу, не управлял мож так и можно, хотя сильно сомневаюсь.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]