Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
elektron
- elektron
Re: Гей парад. Самая важная тема сьогодення
Вс мар 20, 2016 13:33:00
BIS писал(а):Это голландцам адресовано.
Скорее всего.
levsha
- levsha
- Сайт
Пн мар 21, 2016 10:55:46
Зато радикальные 3.14дарасы хорошо отработали, картинку что надо сделали
Valiko
- Valiko
Пн мар 21, 2016 14:17:53
levsha писал(а):Зато радикальные 3.14дарасы хорошо отработали, картинку что надо сделали
Обидва колективи актерів отримали зарплатню з одного віконця.
Ну так вже злагоджено виникають ці "геї", якраз під час вирішення питань з Европою.
А от СБУ чомусь цього не бачить - "свой своя не познаша"
levsha
- levsha
- Сайт
Пн мар 21, 2016 14:21:40
Можна скільки завгодно кивати на СБУ, але якщо суспільство підтримуює такі розгони, хай ці "геї" і сто разів проплачені, то таке суспільство поки що ближче до диких скрєпніх племен з півночі, ніж до сучасної Европи.
Woolf
- Woolf
Пн мар 21, 2016 14:59:36
levsha писал(а):Можна скільки завгодно кивати на СБУ, але якщо суспільство підтримуює такі розгони, хай ці "геї" і сто разів проплачені, то таке суспільство поки що ближче до диких скрєпніх племен з півночі, ніж до сучасної Европи.
Розгони не підтримуємо, так само як і збори.
Valiko
- Valiko
Пн мар 21, 2016 15:19:00
levsha писал(а):Можна скільки завгодно кивати на СБУ, але якщо суспільство підтримуює такі розгони, хай ці "геї" і сто разів проплачені, то таке суспільство поки що ближче до диких скрєпніх племен з півночі, ніж до сучасної Европи.
Я не спорю з приводу суспільства, воно таке, як є. Але ж це не причина, щоб відбувалось подібне.
Не хочу казати за всіх, може на Західній Україні люди й живуть одніїю думкою: як би відлупцювати того пі**ра! (не думаю), але у нас, навіть при тому, що є в кожного в душі, народу просто пофігу, з власної волі ніхто би не біг на вулицю з кийками, подивились, та й пішли б собі далі. Люди, допоки їх не достане до печінок, достатньо інертні на дії. "Настоящих буйных мало..." (с)
Ці провокації роблять лише матеріально зацікавлені (тітушня, праві, ліві, геї, "православні" ...). Ким вони зацікавлені - питання до СБУ, однозначно. Мати своїх людей в усіх подібних організаціях, знати і попереджувати їхні деструктивні дії - це справа СБУ.
Інша сторона - геї. Вони теж цілком нормальні люди, якщо це просто люди з іншою орієнтацією. Якщо допомогти організувати їм заходи, провести з ними роз'яснення про можливі наслідки, про те, щоб десь трохи стримали запал і т.і., якщо вони розуміють, що це
їхня держава, якій не потрібні провокації, то впевнений, - можна досягти взаємопорозуміння. Це теж повинна робити держава.
Якщо ж вони неадекватні, якщо їм до фені держава, проблеми, якщо вони проплачені на провокацію, то тоді однозначно - є відповідні закони і правоохоронні органи (СБУ).
Ніяких нормальних дій я не бачу ні з чийого боку, в тому числі й з боку держави.
А акціі дуже гарно лягають в масть, якраз для потрібного, зрозуміло кому, моменту - звідси й висновки.
levsha
- levsha
- Сайт
Пн мар 21, 2016 15:20:36
Woolf писал(а):levsha писал(а):Можна скільки завгодно кивати на СБУ, але якщо суспільство підтримуює такі розгони, хай ці "геї" і сто разів проплачені, то таке суспільство поки що ближче до диких скрєпніх племен з півночі, ніж до сучасної Европи.
Ви можете скільки завгодно не підтримувати, але вони мають повне право на такі збори.
Мало того, значна частина суспільства таки підтрумує ці розгони ...
levsha
- levsha
- Сайт
Пн мар 21, 2016 15:23:54
Valiko писал(а):Інша сторона - геї. Вони теж цілком нормальні люди, якщо це просто люди з іншою орієнтацією. Якщо допомогти організувати їм заходи, провести з ними роз'яснення про можливі наслідки, про те, щоб десь трохи стримали запал і т.і., якщо вони розуміють, що це їхня держава, якій не потрібні провокації, то впевнений, - можна досягти взаємопорозуміння. Це теж повинна робити держава.
Якщо ж вони неадекватні, якщо їм до фені держава, проблеми, якщо вони проплачені на провокацію, то тоді однозначно - є відповідні закони і правоохоронні органи (СБУ).
В даному випадку вони роганізували
закритий захід,
в примішенні,
з охороною. Що ще адекватніше вони мали зробити?
Можна почути ці самі відповідні закони, які вони порушили?
Woolf
- Woolf
Пн мар 21, 2016 16:07:23
levsha писал(а):Woolf писал(а):levsha писал(а):Можна скільки завгодно кивати на СБУ, але якщо суспільство підтримуює такі розгони, хай ці "геї" і сто разів проплачені, то таке суспільство поки що ближче до диких скрєпніх племен з півночі, ніж до сучасної Европи.
Ви можете скільки завгодно не підтримувати, але вони мають повне право на такі збори.
Мало того, значна частина суспільства таки підтрумує ці розгони ...
Ви можете скільки завгодно намагатись пом'якшити моє чи чиєсь інше ставлення до цих людей,
але я завжди буду засуджувати пропагування їх способу життя.
Valiko
- Valiko
Пн мар 21, 2016 16:08:12
levsha писал(а):Можна почути ці самі відповідні закони, які вони порушили?
Я ніде не писав, що вони порушили закони, мій пост був трохи про інше, почитай уважніше, не треба мені приписувати думок, які я не маю, а потім їх спростовувати

З приводу заходу - ні я, ні ти (я так думаю) не знаємо значних подробиць і передумов цього дійства. Я просто бачу, що відбулась провокація проти Держави і відбулась вона на руку кремлівським карликам. Причому учасниками цієї провокації були обидві сторони, які б "праведні" вони обидві не були.
Суспільство наше не є якоюсь загадкою для нашого керівництва і СБУ. Про захід і його наслідки
повинні були знати і керувати цим процесом. Як керувати - я вже писав, знати, що затівають провокатори і реагувати відповідно.
Якщо це зібрались адекватні геї, то, знаючи про провокацію, можна було б просити їх перенести захід в інше місце, заплутати карти провокаторам, від чогось відмовитись... звідки я знаю, є багато спроможностей у адекватних людей. Повторюю - якщо ці геї є адекватними українцями, вони б зрозуміли пояснення і пішли б назустріч.
Те ж саме можна було робити з протилежною стороною, якщо там дійсно адекватні патріоти, я це знаю достеменно.
Якщо ж хтось не адекватний - "давати по голові" з усією силою законів, а вони є. Час зараз такий.
Судячи з того, що ні одна сторона нічим не поступилась, а СБУ зробило вигляд, що нічого не відбувається, то я впевнений, що все це - провокація нашого запоребрикового брата, в якому беруть участь усі діючі особи, в т.ч. і СБУ.
Навіть якщо я не правий (що теж може бути), і все це сплелось там якось само-собою, то гріш ціна усім отим нашим геям, правим, сбу-шникам, які не змогли поступитись мізером, апломбом, якимись амбіціями, заради спокою
своєї Держави.
Тоді все набагато простіше. Усі вони - п1дори, незалежно від орієнтації !
Woolf
- Woolf
Пн мар 21, 2016 16:21:29
Ще раз наведу приклад.
В мене на роботі є вдосталь прикладів геїв та лесбіянок. Вони нормально працюють серед усіх і усі про них знають хто вони.
Ніхто не намагається їх побити або будь-яким іншим чином принизити.
Вони ж в свою чергу не мають потреби ходити с плакатами і усім доказувати та показувати що вони особливі. Їм це не потрібно.
Вони просто живуть и працюють як всі інші люди.
Усі "прайди" роблять тільки з метою пропагування.
Звідси починається моя нетерпимість!
BIS
- BIS
Пн мар 21, 2016 16:47:07
levsha писал(а):В даному випадку вони роганізували закритий захід, в примішенні, з охороною. Що ще адекватніше вони мали зробити?
Можна почути ці самі відповідні закони, які вони порушили?
Когда ты организовываешь
приватное мероприятие не нужно объявлять об этом на всю страну.
Сообщения в СМИ "про квест" появились до мероприятия.
Но даже несмотря на "рекламу" ты не схватишь дубину и не пойдешь громить автобусы.
Этот спектакль кто-то организовал. Организовал с какой-то целью. Оплатил его рекламу.
levsha
- levsha
- Сайт
Пн мар 21, 2016 17:00:15
BIS
А покажи пожалуйста сообщение от организаторов.
Даже приватное мероприятие, даже по приглашениям, вполне можно объявлять хоть на весь мир.
Еще раз, они не сделали ничего незаконного, совершенно. Они имеют полное право проводить подобные мероприятия даже открыто, не то что в помещениях.
Организовали этот спектакль или нет, это совершенно не оправдывает тех, кто пошли их разгонять.
И организован ли этот спектакль или нет, это совершенно не отменяет того, что украинское общество сейчас ближе к северным скрепам в фундаментальном европейском вопросе: права человека.
levsha
- levsha
- Сайт
Пн мар 21, 2016 17:01:25
Woolf писал(а):Ще раз наведу приклад.
В мене на роботі є вдосталь прикладів геїв та лесбіянок. Вони нормально працюють серед усіх і усі про них знають хто вони.
Ніхто не намагається їх побити або будь-яким іншим чином принизити.
Вони ж в свою чергу не мають потреби ходити с плакатами і усім доказувати та показувати що вони особливі. Їм це не потрібно.
Вони просто живуть и працюють як всі інші люди.
Все те саме говорилось свого часу щодо негрів. І щодо жінок.
BIS
- BIS
Пн мар 21, 2016 17:39:42
levsha писал(а):А покажи пожалуйста сообщение от организаторов.
Точно помню что до самих событий видел в лентах новостей про это "мероприятие".
Вот пример.
http://news.liga.net/news/society/9632253-vo_lvove_sud_zapretil_lgbt_kvest_v_ramkakh_festivalya_ravenstva.htmСообщение от 19.03.2016 11:25.
Это не "закрытое мероприятие" на 40 человек.
Это информационный повод, который кто-то создал и судился по этому поводу
до этого, и вбросил это в СМИ.
Кто тебе запрещает арендовать ресторан и пригласить туда 40 геев? Или прогуляться с ними по какой-то площади во Львове?
Тебе нужно судиться по этому поводу?
Нужно объявлять про это в СМИ?