Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Write comments

Пт сен 04, 2009 15:07:29

himera_neo
Молодець, я приємно вражений :app: :app: :app: :app: І повністю підтримую пропозицію!!!
Filin

Пт сен 04, 2009 15:32:03

himera_neo, ты вот это что вот прям щас и здесь делаешь??? :shock:
ты серьезно или так чисто поржать???
просто если ты серьезно, то я тож постараюсь писать на форуме на украинском, для меня это не проблема совершенно, это так чтоб лишний раз потренироваться, поскольку понимать я его прекрасно понимаю, работа (отчеты) тож на украинском, вот только когда рот открываю, то суржик какой-то...

а если ты чисто поржать, то Макс, ты в моих глазах теряешь репутацию(((
искренне верю в то, что ты искренне писал все что выше!!

і якщо я коли напишу російською, то просто звичка і не треба одразу пинати ногами :smile: :smile: :smile:
все ж таки думаю я поки що російською...

Добавлено спустя 3 минуты 29 секунд:

апостроф можна знайти на англійскій раскладці на літері "э"/"є" , біля Enter, тобто обираємо написання англійською, потім тиснемо shift+"є", отримуємо гарненький апостроф :)
himera_neo

Пт сен 04, 2009 15:44:40

Nik писал(а):А де у нас апостроф в раскладці? Пунто свиссер не дає написати апостроф.

Замість апострофу я використовую лапки, або друкую у Ворді та роблю копію сюди.

root_xp писал(а):Как народ, во время кризиса, только не плющит...

Мені не дуже зрозуміло, чому моє прагнення до удосконалення тулмачеться Вами як якесь плющення? Да, можливо моямова ще не досконала, але я працюю і можу з впевненність зтверджувати, що вона більш вдосконала, ніж у перших осіб нашої держави. За що мені, чесно кажучи, дуже сумно.

Добавлено спустя 9 минут 36 секунд:

Filin писал(а):а если ты чисто поржать, то Макс, ты в моих глазах теряешь репутацию(((

искренне верю в то, что ты искренне писал все что выше!!

Пішов ти в дупу(вибачте мене за невтриманність) :smile: :smile: :smile: :smile: . Яб ніколи в тебе не засумлівався. Я прийняв рішення - я його виконую. Я вирішив ретельніше придивитися до свого коріння, історії, культури. І розмовляти я буду тільки Українською, хочаб у повсягденному обсязі. Зрозуміло, що доки ще документи буду друкувати частково россійською. Так що твої сумніви - дурниця.

Добавлено спустя 2 минуты 35 секунд:

Filin писал(а):вот только когда рот открываю, то суржик какой-то...

Та в мене теж поки ще пагано виходить, лізуть суржики кляті))) Але все попереду. Слава Україні, Героям слава!!!
igor'OK

Пт сен 04, 2009 15:51:07

himera_neo писал(а):Замість апострофу я використовую лапки, або друкую у Ворді та роблю копію сюди.

У ворді є комбінація ctrl + 2 рази лапка (яка біля enter), отримуеш український апостроф без переключення на іншу мову
bykovdima

Пт сен 04, 2009 16:04:11

igor'OK писал(а):У ворді є комбінація ctrl + 2 рази лапка (яка біля enter), отримуеш український апостроф без переключення на іншу мову

+1
но работает только в офисном пакете
Сэнсэй

Пт сен 04, 2009 16:05:37

Шота мне кажется, что пора задать Максу какой-нть простенький, но личный вопрос. Мысль о том, что его ник хакнули и теперь пишут от его имени всё больше крепчает.
Ну что, соклубники, какой вопрос зададим Максу, например, о николавеской встрече? Может, про конкурс, где Макс участвовал?
root_xp

Пт сен 04, 2009 16:10:09

himera_neo писал(а):
root_xp писал(а):Как народ, во время кризиса, только не плющит...

Мені не дуже зрозуміло, чому моє прагнення до удосконалення тулмачеться Вами як якесь плющення? Да, можливо моямова ще не досконала, але я працюю і можу з впевненність зтверджувати, що вона більш вдосконала, ніж у перших осіб нашої держави. За що мені, чесно кажучи, дуже сумно.

Ну если это твое личное желание, то это ж другой коленкор! :D Я то простоте своей подумал, что это влияние повальной украинизации. :evil:
healix

Пт сен 04, 2009 17:20:02

bykovdima писал(а):
igor'OK писал(а):У ворді є комбінація ctrl + 2 рази лапка (яка біля enter), отримуеш український апостроф без переключення на іншу мову

+1
но работает только в офисном пакете

В любой раскладке клавиатуры зажимаем Alt и на цифровой клавиатуре набираем 39 :)
Salvete

Пт сен 04, 2009 17:41:30

уe мене не працюе

Добавлено спустя 2 минуты 23 секунды:

healix писал(а):В любой раскладке клавиатуры зажимаем Alt и на цифровой клавиатуре набираем 39

а у меня ноут нет цифровой а с той что вверху не получается
healix

Пт сен 04, 2009 17:55:46

Salvete писал(а):а у меня ноут нет цифровой

Тебе надо ещё и Fn зажать

Добавлено спустя 39 секунд:

И нажимать L9 :)
Танчик

Пт сен 04, 2009 19:32:24

Мальчики, вы делаете мне больно :D .
Сначала ДВОЙНЯШКИ, теперь вы :smile:
Реально читается не так легко (украинский язык знаю хорошо, филология - тоже моя специальность).
Хотя у Филина получается очень хорошо, зря прибеднялся :wink: .
Просто у Ленчика всё выглядит натурально, красиво, а к вам привыкли к русскоязычным. Без обид, ага?

Добавлено спустя 1 минуту 30 секунд:

Сейчас меня все "затюкают" :D .
krus

Пт сен 04, 2009 19:51:46

[quote="himera_neo"]
Мені не дуже зрозуміло, чому моє прагнення до удосконалення тулмачеться Вами як якесь плющення?
В любому випадку :app: :app: :app:
Veliky

Пт сен 04, 2009 19:54:03

А мне вся эта история напоминает фильм - Особенности национальной рыбалки...
Ну ... за корни! :D

З.ы.
Я без проблем воспринимаю укр. язык, но общаться на украинском напрягает.
Filin

Пт сен 04, 2009 21:40:36

himera_neo писал(а):Пішов ти в дупу

це якась болячка у донецьких :smile: :smile: :smile:
вони завжди посилають мене саме туди:)
є більш культурний варіант - "іди ти в центр", пояснюю - центром тіла (плюс/мінус) є саме 5-та точка :smile: :smile: , а оскільки я живу в Кіровограді, що є дуже близьким до центра нашої держави, а по сумісництву і найбідніший обласний центр, то слово дупа, до того місця де я знаходжусь неабияк підходить, так що можеш сміливо посилати мене в центр... я і так там :smile: :smile: :smile:

Добавлено спустя 10 минут 55 секунд:

Танчик
специально для Танчика - реально трудно писать, в смысле что всегда начинаю на русском, а потом стираю и пишу на укр., прибеднялся я как раз по поводу речи устной и слушать ее вам пока не советую, но тренировать хочу, просто забываю совершенно об этом((( все-таки мы живем в Украине и должны как минимум уметь общаться на государственном языке, а что касается привычки, то не пройдет и полгода как на нас с максом уже никто не будет обращать внимания в плане языка излагания наших мыслей
himera_neo

Пт сен 04, 2009 22:05:51

Сэнсэй
Дорогенький, я пам"ятаю Миколаїв добре)))) Ай лайк ту мувіт, мувіт теж))))) Так що будь впевнений, ні яка підлюка мене ще не хакнула і це я, щиро Ваш Хімера з Донецьку)))))))))) Докази ще є у скайпу(але це як казав Сігналкін "ЗЛО"))))))))
Write comments