Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
tobo10
- tobo10
Re: Бренды и торговые марки ПР...
Пт дек 06, 2013 10:37:11
Доброго всім дня.
Думав писати чи ні, але все ж таки хочу висловити свою точку зору. Партію Регіонів не підтримую. Регулярно, за можливістю, перебуваю на Євромайдані та підтримую мітингувальників та європейський вектор розвитку України...., але вважаю, що бойкотування національних виробників, незалежно від їх кольору, не є правильним методом боротьби. Звісно, Кашкай-клуб є надзвичайно толерантним та неупередженим об'єднанням та підтвердженням цього є те, що в цій темі ніхто не закликає саме до бойкотування зазначених підприємств, але питання..., Навіщо? Висвітлення підприємств спонукає багатьох, не обдумавши наслідки, саме до бойкотування. Але, це бізнес, який не сприймає компроміси, і більшість наслідків подібного бойкотування припаде саме на співробітників цих підприємств та їх партнерів, які взагалі ніякого відношення не мають до ПР. Відмовившись від частини продуктів чи послуг, в пошуку якісної альтернативи деякі почнуть вживати продукти іноземного виробництва, підтримуючи тим самим іноземного виробника та і без того високу залежність України від імпорту.
Нікого не намагаюсь в чомусь переконувати, це особисто моя думка. Особисто я, не збираюсь змінювати своїх звичок купувати в тих магазинах, де я звик купувати, користуватися тими послугами, якими я звик користуватись та задоволений їх якістю.
Всім гарного дня та приємних вихідних.
yan2k
- yan2k
Пт дек 06, 2013 10:51:06
легше написати та запам"ятати список не пировських компаній, бо він на порядок коротший.
усьо буде донбас, що посіяли те й пожинаємо((((
elektron
- elektron
Пт дек 06, 2013 11:15:58
tobo10
Тоже про это думал. Если был просто бизнес, тогда не было бы проблем. Но это уже диктовка на законодательном уровне каким он должен у нас быть, это уже переплетение с политикой. В любой стране тысячи нечистых бизнесменов многое бы дали за лоббирование их бизнеса на законодательном уровне, но на то и есть государственная власть, которая показывает им законы и фигу и лишь случаи, связанные с коррупцией, иногда вырываются из общего ряда.
Половина из этих торговых марок не прото бизнес, а бизнес, который, пока наши у власти, рейдерскими методами, а не всегда рыночными, захватил и уничтожил сотни других более мелких брендов. Это закон рынка, но в нормальных странах это происходит по-нормальному, по-рыночному, а не путем админресурса и законов, подстроенных под конкретные интересы конкретной фамилии.
Потому я лично на сегодняшний момент принял решение: между отечественными брендами за неимением альтернативы буду выбирать "не предприятия ПР-ов", а вот между украинским продуктом и скажем российским буду выбирать наш. Вот и все.
Это и есть поддержка отечественного производителя.
Последний раз редактировалось
elektron Пт дек 06, 2013 11:41:09, всего редактировалось 1 раз.
levsha
- levsha
- Сайт
Пт дек 06, 2013 11:36:14
tobo10
Я там вище росписав про "Кулиничі". Їм є нормальная національна альтренатива, яку вони душать за рахунок того, що мають привілегії від влади. Ти про співробітників, яких звільнилі з Київхліб, не думав? А про співробітників Кулиничі думаєш? Доречі, погугли - не дуже добре там живеться співробітникам.
Взагалі бойкотування зе, звичайно, не дуже добре. Але якщо розглянути це як компенсацію тих привілей, які вони мають від влади, то виходить, що ми просто вірівнюєм можливості і даєм можливість для конкурентного змагання, яке тільки всім на користь буде
Kostya
- Kostya
Пт дек 06, 2013 11:50:36
elektron писал(а):Тоже про это думал. Если был просто бизнес, тогда не было бы проблем.
Ну ось, поплили...

Ось тому нас, хохлів, і розводять "каккатят". А що поганого в тому, що замість Кулиничів, яки тупо видавлюють Київхліб, будуть працювати 10-12 малих підприємств, стандартизованих та якісних, що належать таким, як ми з вами?
Nik
- Nik
- Сайт
Пт дек 06, 2013 13:35:33
tobo10Гражданская блокада торговых марок - самая действенная и безотказная. От этого отказываться нельзя ни в коем случае. Я бы даже сказал больше
- | +
- не просто не покупать, а ещё и немножка подпортить упаковочку, например, хоть это и совсем радикально...

И каждому вышеперечисленному бренду есть достойная альтернатива украинского производства.(есть и исключение - у меня в доме из инетпровайдеров только Триолан-Гепа и Воля-Ахмтка - как ни крути...).
Nik
- Nik
- Сайт
Пт дек 06, 2013 13:46:29
tobo10
И ещё добавлю: я проводил так сказать поверхностные исследования сколько получают в среднем на заводах Ахметова и на индийской Криворожстали. Как ты думаешь - где зарплата больше? При том при всём, что у Криворожстали огромные социальные обязательства, сокращения персонала под неусыпным оком государства - чуть что - штрафы. + Криворожсталь платит в укр.бюджет больше, чем весь СКМ. И + гос-во задолжало Кр.стали НДС под десятку млрд. СКМ возмещение получает же тютелька в тютельку, а то не сносить кому-то головы. Вот тебе вся регионовская экономика - людям платят меньше, налоги почти не платят, конкурентов выжимают банд/админ.методами и т.д. Это я еще про шахты не написал - там вообще золотое дно.
levsha
- levsha
- Сайт
Пт дек 06, 2013 14:03:13
Nik
Я тебе трохи процитую, не вказуючи авторство
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Пт дек 06, 2013 14:07:33
Вот он, отечественный производитель:
Ринатовские отменили встречу с лидером «Океана Эльзы»Понятно, какую лекцию прочитал бы Святослав студентам. И становится понятным отношение СКМ к этой возможной лекции.
elektron
- elektron
Пт дек 06, 2013 14:11:26
ДВОЙНЯШКИВ России так и делают: за умы масс нужно воевать еще в утробе матери, шоб даже радиоволн инакомыслия рядом не было. Так что вот так вот.
Nik
- Nik
- Сайт
Пт дек 06, 2013 14:17:17
Продолжение...
Сыры Бурлука Фельдман
ПУМБ Ахметов
Південкомбанк Руслан Циплаков, друг Януковича молодшого
Паркові Озера застройщики Зубик
Активбанк Данило Волинец(брати Клюєви)
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Пт дек 06, 2013 15:58:14
Nik
- Nik
- Сайт
Пт дек 06, 2013 16:25:26
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Львовяне выдвинули местным «рыгам» ультиматум: сдай «ксиву» - или бизнес твой накроется медью
«Пані та панове, ваша партія привела до влади нелюдів, які віддають злочинні накази про застосування сили до мирних мітингувальників.
Лідери вашої партії, Віктор Янукович і Микола Азаров, особисто відповідальні за беззаконня та корупцію в державі, блокування євроінтеграційних процесів в Україні.
Львівський Євромайдан вважає: бути регіоналом – ганьба для львів’янина.
Як представники Партії регіонів ви несете політичну й моральну відповідальність за дії своїх соратників. Долучаючись до партії влади, ви сподівались на захист і пільги для ваших фірм або організацій. Але справжньою владою у Львові є львівська громада. Сьогодні вона дає вам останній шанс виправити свою помилку: написати заяву про вихід із фракції Партії регіонів, здати свій партійний квиток, публічно дистанціюватися від цієї політичної сили.
Даємо вам час до 14:00 8 грудня, щоб оприлюднити або надіслати на адресу львівського Євромайдану копії заяв про вихід із фракції або партії.
У разі відмови вашим компаніям, товарам, торгівельним маркам буде оголошено повний бойкот. Ми донесемо до кожного львів’янина заклик не купувати ваших товарів, не користуватись вашими послугами, не сприяти добробуту Партії регіонів у вашій особі. Купувати щось у вас стане поганим тоном для львів’ян.
Окремо звертаємось до керівників вищих навчальних закладів, культурних та мистецьких установ. Вам варто замислитись над тим, який приклад ви показуєте молодому поколінню, перебуваючи в партії, яка б’є дітей.
Подумайте добре й зробіть вибір на користь свого народу, а не режиму, якому залишилось недовго!
Львівський Євромайдан».
Nik
- Nik
- Сайт
Сб дек 07, 2013 12:07:52
turbonan
- turbonan
- Авто: Qashqai LE+ 2.0, 4WD, CVT ---Roque 2013 Sport 2.5, AWD
Сб дек 07, 2013 17:57:26
Потрібно не заправлятися на ВОГ. Це же можливо ? Я і так не заправляюся на цій заправці