Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Torpedo
- Torpedo
Re: Шаги США, ЕС, НАТО, ОБСЕ, санкции, озабоченности и пр.
Ср дек 02, 2015 16:30:46
из Киева до Сигонеллы на специальном американском военном самолете
На этом?
Сигналкин писал(а):В наряд по кухне
... по камбузу
Torpedo писал(а):На этом?
это точно самолет? а то траектория больше напоминает бумеранг...
Torpedo писал(а):... по камбузу
Хто ж его до камбузу пустит.
Кухня, только кухня
Torpedo писал(а):На этом?
На этом долго. Скорость 63 км в час
Яка різниця, де Сєню драяти .... підлогу змусять.
Сигналкин писал(а):только кухня
Добрый ты, а у меня ещё были варианты...
До речі, згадав. як Сєня смачно палив цигарку після минулої зустрічі з Байденом... Вочевидь, Байдену таки сподобалось
Більд заговорив про миротворчу місію на ДонбасіОлег Мисько 05 грудня 2015, 09:13
Екс-міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт заявив, що миротворча операція ООН на Донбасі може бути оптимальним варіантом для подолання російсько-української кризи.
Про це він розповів на прес-конференції, новину передає «Преса України».
«Це може бути кращим варіантом», - сказав Більдт, додавши, що миротворча місія у східній Славонії себе виправдала. В результаті її проведення, окупована Сербією територія була успішно повернута Хорватії.
Раніше ми повідомляли, що міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що миротворча місія ООН на Донбасі можлива але розгортання миротворчих військ зазвичай займає кілька місяців.
Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко висловив сподівання, що Рада безпеки ООН затвердить залучення миротворців ООН для врегулювання ситуації на Донбасі.
Читайте також:
- Вложения
-

healix писал(а):А в Европе... Меркель в каких хоромах живёт? Вправду веришь, что это петина мечта?
Вот эта вот фразочка очень хорошо показывает, что это много украинцев еще не готовы к Европе.
levsha писал(а):healix писал(а):А в Европе... Меркель в каких хоромах живёт? Вправду веришь, что это петина мечта?
Вот эта вот фразочка очень хорошо показывает, что это много украинцев еще не готовы к Европе.
Но лично я не хочу,что бы из-за таких мы тормозили свое развитие.Такие еще долго будут,совок должен выйти из ген.
Что-то я не понял, чем моя фразочка мешает готовиться к Европе...
levsha писал(а):Ну а Порошенку это всё президентство нах не нужно было для того, чтобы всю свою оставшуюся жизнь жить в хоромах
А хіба відомо, що йому потрібно? Критерій - результати. А поки що практично все його оточення на грошових потоках і, м'яко кажучи, не наповнюють державний бюджет. Сподіваюсь, коли-небудь і до них правосуддя добереться.
levsha писал(а):ДВОЙНЯШКИ
Не відомо. Але аби його мрією було "жити в хоромах", то він вибрав явно не найкращий метод досягнення такої цілі для себе
Так отож.