olegf2 писал(а):Константин, Вы умом тронулись???

Ось і здуло всю братську любов та толерантність немов вітром.
Не буду багато розписувати, лише кілька думок...
1. Чи зробив ти мені щось, чи ні, аби я тебе не поважав? А це обов'язкова умова? Гадаєш? А я так не вважаю. Я маю право не поважати людину просто за її позицію по відношенню до моєї країни, мого вибору, зневажати за некорректні висловлювання та узагальнення, перекидування на особистості у разі, коли такі узагальнення не допомагають протистояти аргументам тощо. От так і з тобою, нешановний, а не з усіма росіянами. Поки ти тут клав на політику, твої земляки возили і возять нам гроші із Челябінська та інших міст, а твої колеги ведуть антипутінську пропаганду, називаючи речі власними іменами та підтримуючи нас у нашій боротьбі із російським окупантом, консультуючи наших лікарів та допомагаючи словом та ділом (знаєш такого видатного російського травматолога-ортопеда Андрія Волну?)... Так ось, таких людей я поважаю і більше того - вважаю справжніми патріотами вашої нікчемної поки що державки. Розумієш, рано чи пізно вибір таки треба робити, бо пересидіти в такі моменти, як зараз, неможна. І прикладів тому дуже багато... Звичайно, тобі дуже хочеться зберегти весь той крам, що ти, як лікар, нажив непосильною працею, бо сцикотно - прийде ФСБ, закине за грати чи просто все забере, довівши, що ти придбав все це за хабарі чи то "благодарності" вдячних пацієнтів. От ти й подібні до тебе аполітичні патріоти наперебій стараються. Хто дупу режимові лиже, хто менторствує та повчає недолугих братів ваших менших, за яких ви нас досі маєте, а хто просто доноси пише на адекватних людей. Років 80 тому таке у вас вже відбувалося. Генетична пам'ять.
2. Про НАШИ дєди воєвалі.Дійсно, ми маємо досить великий спільний період історії. І мій дід воював на БМ-13 "Катюша" та громив фриців під Сталінградом, а бабця дружини була в партизанському загоні, що воював у Чернігівських лісах, звідки й потрапила у полон та була вивезена до Німеччини на роботи. Але є одне але... Радянська пропаганда навмисно приховувала найбрудніші сторінки цієї спільної історії, гіперболізуючи найбільш прийнятні чи то героїчні, підміняючи поняття. От і вийшло, що німці перегорнули сторінку, зробили висновки, вибачилися та навіть компенсували жертвам гітлеризму втрати і тепер дітей навчають історії у бараках концтаборів, а совки й досі носяться, як дурень із писаною торбою, із цією перемогою. Тому у всьому світі День скорботи та примирення, а у вас - свято. На кістках. А всі, хто намагаються правду донести про страхіття та абсолютний загальний негероїзм війни, для вас - вороги. Той самий Суворов, наприклад. Ви ж цілу армію выйськових істориків спорудили малювати антиледоколи. А ми навпаки, почитали, поміркували та почали запитання задавати та в історії попатися. В справжній історії. Архівній, хоч як ії не намагалися знищити. І такого там познаходили, що у бік мацкви ще років 500 дивитися не захочеться. От і роби висновки щодо того, куди нам крокувати, а куди вам.
Все інше тобі тут Вова та Боря розписали по полицях. І про економіку, яка валиться у вас за відсутності локальних воєн та віджатих теритирій, що складали до 30% ВВП. І про війну на Донбасі, українському Донбасі, з якої мій особистий друг та Герой України полковник Трепак ("Редут") привіз кілька десятків російських паспортів та військових квитків, які вони вилучили в полонених та вбитих у ДАПі "ополчєнцев". І про окупацію російськими окупаційними військами українського Криму, який спершу віддали на поталу місцевим уркам, а тепер тупо зачищують під себе. І про те, що це нормально - еволюціонувати, навчатися новому, змінюючи думку, та йти у бік світла та прогресу.
На додачу почитай звіт по російському Буку, що збив MH-17. І пишайся, бо крім пихи у вас нічого не залишилося. ДєбілиБля (с).
Москалі, вчить українську мову та Гімн України - дуже скоро знадобиться! (с)
Слово "паляниця" наразі не актуальне.За 1 PLN дають 7,29 грн. За 1 RUR не дають нічого - купуйте гривні, москалалі!