Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Re: Решения нового Кабмина и большинства в Раде
Вт сен 09, 2014 14:54:36
Nik
100% згоден.
Це Ющ казав, що начати знаєш де, а де закінчити - ні. Чим закінчив Ющ - теж знаємо. Я вже казав колись - починати треба було з розстрілу 100 гидот, на око. Їх і так набагато більше. Інші самі розчинились би в просторі Всесвіту.
oreh
- oreh
Вт сен 09, 2014 15:47:17
ДВОЙНЯШКИ, ты знаешь, не смотря на все происходящее, у меня почему-то укрепляется вера в Порошенко, не знаю даже почему, но ощущения такие
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Вт сен 09, 2014 15:52:26
orehАле голосувати за його политсилу я не буду. Заради розмаїття.
Поки в мене на першому місці ці люди:
Партія "Самопоміч" Андрія Садового провела з'їзд, на якому до неї вирішили приєднатись партія "Воля" Єгора Соболєва, частина бійців батальйону "Донбас" та екс-міністр економіки Павло ШереметаПерша десятка:
- | +
- 1. Ганна Гопко – співзасновник громадської ініціативи «Реанімаційний пакет реформ», громадська активістка.
2. Павло Кишкар - командир групи інформаційної війни добровольчого батальйону «Донбас».
3. Олексій Скрипник – експерт в галузі інформаційних технологій, засновник та директор ІТ-компанії «Елекс», член наглядової ради IT-BPO Lviv Cluster.
4. Оксана Сироїд - директор Української Правничої Фундації, експерт «Реанімаційного пакету реформ».
5. Віктор Кривенко – експерт в галузі військово-промислового комплексу та економічної стратегії, голова правління благодійного фонду “Коло”, експерт “Реанімаційного пакету реформ”.
6. Місце зарезервоване за політичною партією “Воля”, яка ухвалила сьогодні рішення про спільний похід на вибори з Об’єднанням "Самопоміч". Скоріше всього Єгор Соболєв
7. Олена Бабак - експерт в сфері житлово-комунального господарства, директор Інституту місцевого розвитку.
8. Наталія Веселова – керівник благодійного фонду “Допомога батальйону “Донбас”
9. Олександр Данченко - провідний експерт в галузі телерадіокомунікації та зв'язку, генеральний директор ЗАТ “Датагруп”.
10. Олена Сотник – член правління Асоціації правників України, експерт «Реанімаційного пакету реформ».
Лідер Об’єдання "Самопоміч" Андрій Садовий на 50-му місці.
Руслан
- Руслан
Вт сен 09, 2014 16:14:14
Перед виборами в Київраду в нас в інституті виступав Садовий А. - представляв "Самопоміч". Враження від А. Садового залишилися дуже позитивні, від представників "Самопомічі" - як сказав би нейтальні. Фактично на всі питання відповідав Садовий, і вся зустріч була сконцетрувана на ньому.
На виборах в Київраду голосував за них, правда за цей час після виборів вони себе якось не проявляють. Тому питання щодо голосування за них до Верховної Ради для мене залишається відкритим.
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Вт сен 09, 2014 16:57:46
Dr.Feelgood
- Dr.Feelgood
Вт сен 09, 2014 17:10:03
Вот крысы, пролезть хотят в ВР.
Партія регіонів і Партія розвитку мають намір об’єднатися.
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news_in_ ... ow_twitter
Dr.Feelgood
- Dr.Feelgood
Вт сен 09, 2014 17:35:35
Кому интересно. Гриценко оприлюднив імена спонсорів своєї партії.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/9/7037229/
Сэнсэй
- Сэнсэй
Вт сен 09, 2014 22:39:44
oreh писал(а):ДВОЙНЯШКИ, ты знаешь, не смотря на все происходящее, у меня почему-то укрепляется вера в Порошенко, не знаю даже почему, но ощущения такие
Может, просто корреспондент.нет начал меньше читать?
oreh
- oreh
Ср сен 10, 2014 07:51:02
Сэнсэй писал(а):Может, просто корреспондент.нет начал меньше читать?

нет, просматриваю, как и другие. пока никто из вас не предложил однозначно правдивый источник, "все врут" (С)
Танчик
- Танчик
Ср сен 10, 2014 08:09:58
По поводу Садового. Была недавно во Львове, так нам местный гид говорил, что да, он как мэр - лучший мэр, но не дай Бог вам его в раду протащить. Не знаю... Гид, кстати, в декабре на майдане с Нигояном на блокпосту дежурил.
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Ср сен 10, 2014 08:19:55
Я на грані паніки. Чергові заяви цієї, вибачте, дури (в таких випадках речі треба називати своїми іменами) спричиняють ворушіння волосся на голові
«Техническое функционирование рынка совершенно не соответствует представлением о гибкости, которую мы собираемся строить», – подчеркнула она и напомнила, что буквально месяц назад ее вызвали в Верховную Раду из-за провала курса гривни до 13,60 грн/$, однако на практике по такому курсу прошла только одна сделка, причем, на небольшую сумму —на $50 тыс.
Регулятор нічого не може зробити з ринком місткістю 50 тисяч долярів! А як ми до цього жили?
Как оказалось, украинские экспортеры, которые могут прятать 50% выручки, могут точно так же прятать и 100%
Це людина - професіонал, що не впала з Марсу, а прийшла з реальної економіки? Їй для цього знадобилось ще 4 місяці в додаток до її "великого" доосвіду?
сельское хозяйство только начинает экспортировать. Но мы надеемся, что здесь все будет в порядке и от этого пойдет денежный поток
Спочатку були кредити МВФ,- дали, але курс росте, потім війна,- зупинили, але курс росте, тепер сільгоспвиробники... Тобто, за думкої цієї... всі чинники лежать за межами компетенції НБУ. В мене виникає питання - а навіщо тоді країні НБУ разом з його "головою"? Дайте мені таку зарплатню і я теж зможу регулярно з телеекранів заявляти про чергове "сподівання" на зовнішній фактор. Без НБУ. Зате яка економія буде!
Про паніку. Президент за ручку привів обох - міністра оборони і голову НБУ. Я не бачу якихось рухів з його боку ні в тому, ні в іншому напряму. І це в той час, коли діяльність обох просто знищує країну на очах. Отже, все влаштовує? Ми кажемо про швидкі реформи?, чи про швидке знищення країни? І не треба мені казати про війну...
Последний раз редактировалось
ДВОЙНЯШКИ Ср сен 10, 2014 08:24:55, всего редактировалось 1 раз.
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Ср сен 10, 2014 08:20:39
Танчик писал(а):По поводу Садового. Была недавно во Львове, так нам местный гид говорил, что да, он как мэр - лучший мэр, но не дай Бог вам его в раду протащить. Не знаю... Гид, кстати, в декабре на майдане с Нигояном на блокпосту дежурил.
Садовий на 50-му місці в списку. Отже, не про нього мова, а про нові обличчя.
oleg_t
- oleg_t
- Авто: Qashqai 2007 2.0 4х4 CVT Silver Евросвет; ГБО BRC p&d
Ср сен 10, 2014 08:25:36
Кадровая политика нашего президента это полный пи...ц.
Замглавы АП Юрий Косюк подал заявление об отставке:
По информации источников, президент Петр Порошенко пока не подписывает заявление, поданное Косюком уже две недели назад.
... по данным ZN.UA, Юрий Косюк "в эти дни находится не на Банковой, а на своей любимой яхте".
"Ни война на Востоке, ни серьезность обязанностей не помешали миллиардеру-чиновнику уже в августе проводить выходные на дорогом итальянском курорте, в том числе, как утверждают СМИ, и в компании с олигархом воюющей с вами страны — Романом Абрамовичем", - пишет журналист.
http://zn.ua/POLITICS/zamglavy-ap-yuriy ... 2496_.htmlДа, это вам не курей разводить.
Nik
- Nik
- Сайт
Ср сен 10, 2014 09:17:26
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Президент за ручку привів обох - міністра оборони і голову НБУ.
Так...
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Отже, все влаштовує?
Ні!
На курс влияет бегство капитала(в том числе и рашинского) из Украины - все понимают, что ухудшение обстановки неизбежно. Отмазки Гонтаревой говорят лишь о том, что курс держать не собираются - такая вот внутр.политика...
Согласен и с тем, что Гелетей - "слабый" министр Обороны. Но в данный момент нач.штаба, помойму, важнее. На время боевых действий. Если ПАП не хочет его менять - пусть хоть будет свадебным генералом.
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Ср сен 10, 2014 09:34:35
NikПісля Іловайську нормальний мужик-міністр повинен був сам піти у відставку. Забули, скільки ми на цю тему ще взимку розмовляли? Після чисельних повідомлень про продажі зброї, некомпетентне керівництво, крадіжки і т.ін - застрелитись. Крапка.
Про Президента мовчу - це його вибір. А я вже роблю свої висновки.
Нач.штабу - це керівництво військовими діями. Міністр, повторюю, зобов'язаний зробити іншу організаційну роботу. Цього нема і від нього не буде.
Коля, повторюю, "паніка", "бегство капитала" супрводжуються значними обсягами ринку. Це елементарно. А вони мізерні. Що й підтверджує навіть сама дура.
Ми НЕ МОЖЕМО в такий час тримати слабких міністрів, дур в НБУ і т. ін. Це просто ЗЛОЧИН. Ще трохи так буде відбуватись без змін і я почну казати, що це злочин з боку Президента.
Ну і ще:
Законопроект об особом статусе отдельных районов Донецкой и Луганской областей на следующей неделе будет внесен в украинский парламент, заявляет Президент Украины Петр Порошенко.