Курс 1Qгрошi=0.1грн. Джекпот: 24,00. Куплено билетов: 0. Следующий розыгрыш: Пт авг 15, 2025 17:28:30. Перейти к лотерее

Замена моторчика вентилятора печки

Модератор: Модераторы форума

уйди с реверса

Images: 46
Cash on hand: 2,032.17
Благодарил (а): 1380 раз.
Пункты репутации: 60

Re: Замена моторчика вентилятора печки

Сообщение Torpedo » Ср авг 13, 2025 12:05:20

elektron писал(а):Але розумієте, коли машині 18 років, то починає ламатись неочікувано що завгодно, чого не чекаєш, бо звик, що воно просто працює собі і все. Головне слово тут саме "неочікувано", бо воно летить вже від віку користування, а не випадково від чогось там.
elektron писал(а):290.
elektron, у нас за регламентом заміна ціпка ГРМ, якщо не помиляюсь, на 200 000 км. Ти вже міняв ціпок ГРМ чи тільки плануєш це робити? Бо мабуть треба буде міняти, а де це робити варіантів не маю.

elektron писал(а):СТО "Nissan", де я обслуговуюсь вже давненько, що на Автозаводській вулиці
На Новомостицьку (TOPSAUTO) вже не їздиш?
На Автозаводській нормальні майстри чи там тільки Олександр і є?
Изображение

Qashqai - умище

Медали: 1
Форумчанин месяца (1)
Cash on hand: 724.60
Благодарил (а): 6015 раз.
Пункты репутации: 210

Сообщение elektron » Чт авг 14, 2025 14:51:21

Torpedo писал(а):elektron, у нас за регламентом заміна ціпка ГРМ, якщо не помиляюсь, на 200 000 км. Ти вже міняв ціпок ГРМ чи тільки плануєш це робити? Бо мабуть треба буде міняти, а де це робити варіантів не маю.

Torpedo писал(а):На Новомостицьку (TOPSAUTO) вже не їздиш?

Не міняв поки. Саша Атаманський (електрик з Голосііво, потім працював в Кий-авто, його всі знають, зараз служить у війську) казав, що коли помилок по фазах ГРМ не має, то й ціпок значить чіпати не треба.

На Автозаводській Олександр, Олексій і новий - Євген. Перші два з великим досвідом. Новий міняв мені задні гальмівні колодки дуже невдало, бо вони не влазили легко в супорт и він сточив вуха в колодках настільки, що колодки почати стукати при гальмуванні, причому доволі чутно. Ну зараз-то він наразі вже знає шо й як, але тоді можливо не знав. Він працював мотористом чи механіком на якомусь судні. Вибачився звмчайно, але колодки я не буду мінять, поки не зносяться, а задні зношуються довго, то ж чути стуки я теж буду ще довго. Ну якщо звісно не будуть вільні гроші, щоб взяти та поміняти колодки просто так аби не стукали.

Так що майстри нормальні я гадаю. Бувають і набагато гірші. Але й вони не чарівники, щось в них може не виходить. Наприклад, приїзджав до них на діагностику стосовно якогось звуку при старті з місця або різкого навантаження на двигун при наборі швидкості. Льоха дивився-дивився, раза два до нього їздив, так він і не зрозумів що саме так звучить. Каже, мабуть коробка, але як на мене не схоже. Особисто я впевнений, що це подушка двигуна та, що стоїть під акумом, зносилась, але діагностувати її виходить що доволі складно, якщо не зняти та не подивитись очима.

Я в них обслуговуюсь рівно с того самого часу, коли Саша-Соф-"борець" з Топс-Авто пішов, чи що вже там скоїлося в нього або з нимне знаю. Він на телефони не відповідає. Хто знає, хоч розкажіть.
Маньяком можешь ты не быть, но сексуальным быть обязан!

Ремонт LCD телевизоров в Киеве

Изображение

Qashqai - умище

Форумчанин месяца (1)

Сообщение elektron » Чт авг 14, 2025 15:07:46

Torpedo писал(а):elektron, у нас за регламентом заміна ціпка ГРМ, якщо не помиляюсь, на 200 000 км. Ти вже міняв ціпок ГРМ чи тільки плануєш це робити? Бо мабуть треба буде міняти, а де це робити варіантів не маю.

Torpedo писал(а):На Новомостицьку (TOPSAUTO) вже не їздиш?

Не міняв поки. Саша Атаманський (електрик з Голосііво, потім працював в Кий-авто, його всі знають, зараз служить у війську) казав, що коли помилок по фазах ГРМ не має, то й ціпок значить чіпати не треба.

На Автозаводській Олександр, Олексій і новий - Євген. Перші два з великим досвідом. Новий міняв мені задні гальмівні колодки дуже невдало, бо вони не влазили легко в супорт и він сточив вуха в колодках настільки, що колодки почати стукати при гальмуванні, причому доволі чутно. Ну зараз-то він наразі вже знає шо й як, але тоді можливо не знав. Він працював мотористом чи механіком на якомусь судні. Вибачився звмчайно, але колодки я не буду мінять, поки не зносяться, а задні зношуються довго, то ж чути стуки я теж буду ще довго. Ну якщо звісно не будуть вільні гроші, щоб взяти та поміняти колодки просто так аби не стукали.

Так що майстри нормальні я гадаю. Бувають і набагато гірші. Але й вони не чарівники, щось в них може не виходить. Наприклад, приїзджав до них на діагностику стосовно якогось звуку при старті з місця або різкого навантаження на двигун при наборі швидкості. Льоха дивився-дивився, раза два до нього їздив, так він і не зрозумів що саме так звучить. Каже, мабуть коробка, але як на мене не схоже. Особисто я впевнений, що це подушка двигуна зносилась, та що стоїть під акумом, але діагностувати її виходить що доволі складно, якщо не зняти та не подивитись очима.

Я в них обслуговуюсь рівно с того самого часу, коли Саша-Соф-"борець" з Топс-Авто пішов, чи що вже там скоїлося в нього або з ним не знаю. Він на телефони не відповідає. Хто знає, хоч розкажіть.

Изображение

Qashqai - умище

Форумчанин месяца (1)

Сообщение elektron » Чт авг 14, 2025 15:08:34

Вадим, удали первое сообщение плиз, продублировалось.

Изображение

Пред.

Вернуться в Электрика