Я би не спішив радіти. В мене теж є подібна проблема. Спочатку було так як ти розказуєш, потім щітки працювали як хотіли, а потім взагалі відмовились працювати і як раз коли треба терміново їхати. Терміново почав вирішувати проблему. Переглянув наші та братні

російські форуми і вирішив, що проблема може бути в механіці. Розібрав трапецію (думав, що проблема в щарнірах) а там виявилось все в повному порядку. Провсяк випадок змастив все графітним мастилом і склав. Допомогло на 1 день. Детальніше вчитався в форуми (вибач, на жаль не зберіг лінки, але якщо не полінуєшся то легко знайдеш) і виявив проблему. У кашкая є дефект - вода , попри шток, попадає в редуктор, а звідти в моторчик. Коли я його розібрав то О...В!!!!! там було купа жижі - згрязюки, ржі та води. Думав, що мотору

. І то я зняв тільки корпус мотора, редуктор розібрати на встиг треба було терміново їхати, промив, висушив і зібрав. Щітки запрацювали ідеально.
Вистарчило на півроку

. буквально 2 дні тому знову почались глюки. Буду розбирати редуктор. Там теж є контакти і якась плата і я думаю, що вода з брудом замикає контакти.
це лише моя думка я не закликаю тебе вже розбирати мотор з редуктором, але я сою проблему вирішив так.