ipetrovych » Вт янв 31, 2012 14:37:25
Побачив недавно, що потіють задні фари. Навіть сфотографував, на всякий випадок, якщо дилер не повірить. Сьогодні бачу далі запотівші, ще гірше. Подзвонив в сервіс, казали приїхати, щоб з гарантійного відділу глянули. Приїхав - в гарантійному відділі навіть не дивившись, сказали, що це нормально, може запотівати, що фари не є герметичними, і що це не гарантійний випадок. Могли тільки запропонувати як сервіс посушити їх - заплатити тільки за демонтаж-монтаж фари. В мануалі прочитав на 8-24 сторінці, що після мийки і т.д. може з"являтись, і мають пройти. Також там пише, що якщо більші каплі води то звертатись до дилера для їх усунення (це мабуть то що мені пропонували за мої ж гроші робити). Але ж не буду кожного разу їздити до них.
Мені, це здалось дуже дивним. Подібних випадків не міг знайти на форумі. Машина не була в ДТП. Пробіг 4 тис. км. Тримаю машину на дворі. Температура зараз -16 -18, а в ночі і холодніше мабуть. Але я думаю, що всерівно так не мало б бути.
Прикріпляю фотки, які сьогодні зробив. Можливо хтось може шось порадити? Думаю такі випадки зустрічались?
- Вложения
-

085523.jpg (925.34 KiB) Просмотров: 3582
-

085516.jpg (1.1 MiB) Просмотров: 3582
-

085506.jpg (893.54 KiB) Просмотров: 3582