Write comments

На скольки км. Вам поменяли (или стали на их замену) аммортизаторы впервые?

до 5 тыс.км
0
Нет ответов.
5-10 тыс.
5
5%
10-15 тыс.
30
31%
15-20 тыс.
26
27%
20-25 тыс.
16
16%
25-30 тыс.
10
10%
30-40 тыс.
5
5%
40-50 тыс.
4
4%
50 тыс. и более
2
2%

Всего голосов : 98

Чт дек 03, 2009 13:50:30

Да, чуть мягче стало - это факт. Есть у меня возле дома "тестовый" скоростной поворот на 90 градусов, на пике которого есть перепад в уровне асфальта сверху-вниз. Так вот с самого рождения кошак на этом перепаде немного "козлил" с харатерным "бумом". А теперь задок не ведёт, бума почти нет.
Jane

Чт дек 03, 2009 14:02:10

Мне тоже поменяли задние амортизаторы (и еще какие части), я сразу ощутила разницу, сбитей машина стала что ли
Руслан

Сб апр 10, 2010 19:06:03

І так, як і обіцяв розповім свою історію про заміну задніх амортизаторів.
Однак, перед історією хочу висловити велику подяку нашій форумчанці МАУС - за юридичну сторону заміни, а також всім форумчанам гуру (вибачте, що всіх не перераховую, щоб когось випадково не забути :D ) - за технічну сторону заміни.
Як я вже говорив, 01.04.2010 поїхав на ВІДІ міняти резину, паралельно зробив комплексну дігностику та розвал-сходження. Результат діагностики - порвані сайленблоки нижніх амортизаторів. Мене запросили в ремзону (за моїм проханням) та продемонстрували виявлений дефект. Далі було цікаво.
Я: коли буде зроблена заміна?
Менеджер (М): не раніше 2-3 тижнів?
Я: По закону має бути зроблено на протязі 14 днів.
М: Не обовязково, час може розтянутися і до 90 днів.
Я: Давайте будемо писати заяву.

Написав заяву, як радила Маус. Писав в довільній формі (при цьому вказав номер кузова автомобіля, реєстраційний номер машини та виявлений недолік). Зразок шапки заяви "любязно надав " менеджер. При написанні заяви з боку менеджера були слабкі потуги переконати у непотрібності моєї заяви.
Далі відніс заяву для реєстрації у відділі якості обслуговування клієнтів. Його очолює досить привітна Наталя Юр'єва - мушу відмітити її професіоналізм. Вона мене уважно вислухала, запитала чому я вирішив написати заяву (я розповів її про свій діалог з менеджером і сказав, що так мені буде спокійніше), зареєструвала заяву і сказала, що візьме під особистий контроль виконання моєї заявки - своїх слів вона дотрималася - заміна була зроблена значно раніше, ніж 14 днів - за що їй велике ДЯКУЮ!!!!
Через пять хвилин, вона сказала мені, що говорила з менеджером по гарантії і він сказав, що проблем з амортзаторами немає, однак, заяву я не забирав. Саме цікаве те, що в цей же день до мене зателефонував менеджер з гарантії (при цьому зробив акцент на мою заяву, так що шановні пишіть їх - вони таки гарно дисциплінують виконавців робіт) і почав говорити, що він може не встигнути у встановлений термін замінити мені амортизатори і так ненароком натякнув , що на Голосіївському амортизаторів ціла куча. З мене корона не впала, я зателефонував на Голосіївський, мені сказали, так амортизатори є і можуть мене записати на заміну. Правда дата заміни була явно більше за 14днів.
Не довго думаючи, перезвонюю менеджеру з гарантії на ВІДІ і говорю, що буду міняти в них. Він ще раз спробував перекласти вирішення питання не мене, однак, з своєї сторони я сказав, що буду все ж таки міняти в них.
06.04.2010 до мене перетелефонували з ВІДІ та сказали, що з 09.04.2010 я можу приїхати і поміняти амортизатори. Я записався на 10.04.2010.
Заміна амортизаторів пройшла без "сучка и задоринки" всі роботи були виконанні згідно з ESM, окрім зняття коліс. Також за умовчанням були виконанні роботи з розвалу сходження задніх коліс. Крім того, Ніссаном були проведенні роботи для яких знадобився комплект кріплення рульової колонки. Всі роботи безкоштовні. Вартість по акту 1903 грн. Амортизатори поставили JG02A. Поведінка ходової машинки значно покращилася- стало значно тихіше працювати та менше відчутно проїзд різного роду ям та нерівностей.
Менеджер Віталій врахував всі мої побажання при заміні амортизаторів, і я йому написав подяку за гарну роботу.

Резюмуючи вище сказане можна зробити наступний висновок - При виявленні недоліків - не соромтеся - і зразу пишіть заяву на ліквідацію його на протязі 14 днів. Це досить дієвий спосіб.!!!!!!!
Ees

Сб апр 10, 2010 20:02:43

поменяли оба задних аммо.
Стало мягче ощутимо. Зад избавился от козления на лежичих.
Meexxx

Ср сен 15, 2010 19:14:51

Пробег 14700км (возраст 2 года) На ТО 2 (сентябрь 2010) ВІДІ САН РАЙЗ поменял 2 задних амика (вечером документы оформил на следующий день машинку забрал). Очереди не было. Хамства тоже. Стоимость ТО 2 (2550,00грн свечи не меняли)
Ant0n

Ср сен 15, 2010 19:45:32

Meexxx
а чего свечи не меняли?
Сэнсэй

Ср сен 15, 2010 20:58:21

Ant0n
Грешно платиновые свечи менять на 15 тысячах, если бензин более-менее.
Шульга

Ср сен 15, 2010 21:10:48

Сэнсэй писал(а):Грешно платиновые свечи менять на 15 тысячах, если бензин более-менее

+1 мне на ТО2 16 тыщ предложили поменять свечи сразу были отправлены в курилку
Ant0n

Чт сен 16, 2010 08:02:01

Сэнсэй
не увидел фразу про пробег, только про ТО2 ))
Kiт

Сб сен 18, 2010 10:21:25

В августе прошел второе ТО, пробег 30к, свечи меняли. Стоимость ТО2 - 3108грн. В начале мая менял по гарантии задние амортизаторы (нижние сайлент-блоки порвались), в средине лета меняли оба опорных подшипника, сайлент-блоки подрамника, правую косточку переднего стабилизатора. Все по гарантии, без нервов, приехал, загнал на диагностику, вынесли список, попросили написать заявление на замену. Определились с датой - заменили. Обслуживаюсь на ЧТПП Сингл.
Сейчас жду замены рулевого колеса, полезла кожа на нем. Причем с ними ни разу не ругался.
PSYcho

Ср окт 27, 2010 09:53:22

Kiт писал(а):Обслуживаюсь на ЧТПП Сингл.

Был у них на акционном осмотре. За 49 гривен проверили ходовую (на глаз), аккумулятор на приборе, тормозные диск. В итоге определили что нужно менять сайлент-блоки подрамника. А они не меняются при смене аммортизаторов?
ДВОЙНЯШКИ

Ср апр 13, 2011 17:28:00

Сегодня обратился в КА , не нравились задние амо и периодический скрип в передних стойках. Быстро оформили и поменяли оба задних на икстрейловские, два передних опорника на 54325-JE21C и левую стойку стабилизатора. Поезжу - посмотрю :roll:
Alex32

Ср апр 13, 2011 19:27:18

ДВОЙНЯШКИ писал(а):Сегодня обратился в КА , Быстро оформили и поменяли оба задних на икстрейловские,

а меня приглашали к машине, для танца, вокруг подъёмника...)))))
тоже заменили оба задних аммо..))
ЗЫ: выявил в себе задатки танца "бакс-бакс"..или по тайски - "чунг-чунг"......))
BH/BX

Re: Замена амортизатора по гарантии?

Пт июн 10, 2011 09:00:45

был недавно на сервисе. рядом был кашкай 2009 ему меняли амортизаторы на E6210-JE21B Изображение.

мне тоже недавно меняли один левый на JD03A Изображение

правый непонятный стоит, не мог подлезть сфоткать наклейку нормально Изображение

программа на сервисе выдает на разный год выпуска авто разные амортизаторы.
тот что у меня справа это китай? так мне и второй не заменили, а гарантии капут через неделю:)
bykovdima

Re: Замена амортизатора по гарантии?

Пт июн 10, 2011 09:37:40

BH/BX
после гарантийной замены у тебя получилось 2 разных амортизатора?
так не должно быть.
дави на ОД!
Write comments