Модератор: Модераторы форума
levsha писал(а):В мене більша частина барахла лежить в запасці. В ніші справа тільки пара ключів. а воду я теж довго водив, дистильовану. а поітм вона замерзла ...
levsha писал(а):А аптечка в мене лежить під водійським сидінням. Вона туди дуже добре кладеться і витягується ззаду, і лежить там добре, нікуди не вилітає. А то я як подумав, як не дай бог вона знадобиться, а буде лежати в запасці, а в багажнику ще куча речей буде ...
Dubina_anton писал(а):levsha писал(а):А аптечка в мене лежить під водійським сидінням. Вона туди дуже добре кладеться і витягується ззаду, і лежить там добре, нікуди не вилітає. А то я як подумав, як не дай бог вона знадобиться, а буде лежати в запасці, а в багажнику ще куча речей буде ...
ну также можно сказать и о тросе и так далее..было бы чудно хороший чемоданчик чтоб на растяжке был ----(ЧЕМОДАН)----, -- это резинки по крайним углам)))
Владимир+2 писал(а):А у кого где лежит огнетушитель, он ведь на всякий случай (тьфу три раза) под рукой должен быть?
levsha писал(а):Владимир+2 писал(а):А у кого где лежит огнетушитель, он ведь на всякий случай (тьфу три раза) под рукой должен быть?
Там, де він стоїть з заводу і як на першій фотографії в цій темі: в багажнику в лівій ніші, притягнутий резинкою до стінки.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]