Модератор: Модераторы форума
drakosha писал(а):Кофе-лате-це світло-коричневий чи золотистий? Навіть в офіційних салонах усі кажуть кофе-лате, але коли питаю який вказувати в замоленні ( в розкладці кольорів нісана офіційно кольору кофе-лате немає)-потуплюють очі
drakosha писал(а):Вибір кольора це не до мене, а до жінки.Хоче такий як бачила в салоні, от тільки зі слів менеджера тепер ( тоді в салоні не уточнила колір) не може точно сказати який це був- світло-коричневий чи золотистий. Потрібні живі фотки. Буду дуже вдячний за них.
mach(у)333 дякую за пропозицію та на сьгоднішній день вибір стоїть саме за вказаними кольорами.
drakosha писал(а):Правда не можемо вирішити з кольором- світло-коричневий чи золотистий. Буду вдячний власникам Кашкаїв вказаних кольорів, якщо скинете живі фотки своїх авто. Дякую.
Mortus писал(а):drakosha
Кофе-лате оно так и называется в салонах Ниссан - Cafe-latte. Код цвета C30. Фотки есть у меня в альбоме http://qashqai-club.com/forum/album_per ... ser_id=502
А вообще мне нравится такой как у Гаучо - серо-голубой, но его не было когда я брал машинку
Золотистого не видел.
Вернуться в Разрешите представиться
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]