Модератор: Модераторы форума
Onlink писал(а):вот хотел бы в общем узнать мнение форумчан на счет авто 2008
oleg_t писал(а):1. Механика это прошлый век, для города однозначно нет.
2. Зачем тебе Кашкай? Нравится внешне? Нужен хороший клиренс?
Особого комфорта ты от него не получишь, а деньги на ремонты он будет тянуть неслабо. 2.0 двигатель прожорливый. Бери лучше авто такого плана: viewtopic.php?f=72&t=15079
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Маю машинку 2008 року. 100К. Нарікань, окрім дрібниць, на кшталт скрипів, які усуваються елементарно, немає. На свій розмір двигун (2,0) достатньо економічний. Варіатор ні на що не проміняю. Всі знайомі, коли садяться в машинку, дивуються - "Невже їй вже 7 років?" Якось проводили мініопит в родині - "А на яку б машинку помінялись?". Результат - "Хіба що на мерседес, та й то тому що не було ще мерседесів у власності"![]()
Кліренс, компактність, комфортний салон, електронні навороти від вищих класів (але це вже залежить від комплектації).
Onlink писал(а):Вроде бы инженеры Ниссана заявляют о 150 000.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Onlink писал(а):Вроде бы инженеры Ниссана заявляют о 150 000.
"Вроде Володи, а похоже на паровоз"Посилання можна?
В клубі є люди, що наїздили значно більше. Щось я не чув скарг саме на варіатор.
Onlink писал(а):Вроде бы инженеры Ниссана заявляют о 150 000
oreh писал(а):Onlink, у меня тоже 2008 с пробегом 120000, скажу тебе, шо в этом году машина потребовала денеги не могу сказать, что копейки
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Варіатор ні на що не проміняю.
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей