Модератор: Модераторы форума
western писал(а):кінець року, і через місяць-півтора по паспорту авто стане вже річним?
western писал(а):Всім привіт, як відомо, до кінця року у Нісані діє акція, по якій усі авто йдуть зі знижкою, в тому числі і Кашкай ($1250).
Як на вашу думку, чи виправдана купівля Кашкая зараз, під цю акцію, адже з одного боку знижка, з іншого - кінець року, і через місяць-півтора по паспорту авто стане вже річним? Наскільки цим варто заморочуватись? Хто продавав авто, чи таким критичним є рік випуску, якщо реально це самий кінець року?
Які очікування по цінах на наступний рік, чекати подорожчення, чи залишиться акцйна ціна і після нового року, як з досвіду минулих років?
Які будуть поради з приводу вигідної купівлі авто, якщо мені не так критично, чи взяти зараз чи через 2-3 місяці, тобто з нового року? Чи є якісь загальні тенденції цінової політики залежно від сезонів і тп?
Captain Morgan писал(а):я купил один из первых рестайлов. тогда тоже была скидка в 1500 дол и дама в салоне укатывала брать именно сейчас, а то был июнь и начало продаж.
сейчас цена уже со скидкой на пару штук выше цены, за которую я брал даже со скидкой. то бишь, цена на новые авто за год значительно выросла. думаю, любой скидкой надо тут же пользоваться.
ну а по поводу года выпуска, тут думай сам. если для тебя это архиважно, жди след год, но можешь заплатить дороже на 1250 дол. а за эти бабули я напихал в машину что только смог, а тебе придется платить сверху....
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей