Модератор: Модераторы форума
Ur4ik писал(а):...но они идут в паре с панорамой,которая съедает пространство над головой-т.е. не очень полезная весчь
levsha писал(а):При наявності камери (і тут знадобиться 5" дисплей) парктронік не потрібен.
Ну і насправді що з 5" дисплеєм не так мені не зрозуміло. Воно таки зручніше, ніж звичайний екранчик магнітоли.
А захист картеру ніколи в комплекті не йде і ставиться додатково.
Captain Morgan писал(а):Ur4ik писал(а):...но они идут в паре с панорамой,которая съедает пространство над головой-т.е. не очень полезная весчь
вот тут я не понял что ты имеешь в виду? крыша съедает пространство. а может наоборот, расширяет его? ты пробовал с такой крышей кататься? тебе сильно стало давить на голову? чет ты загнул не туда.
а более того, при панорамной крыше из-за шторки увеличено пространство над головой в салоне. это никакое не съедение!
levsha писал(а):Ніхто не заважає дивитись і по бокам, і на монітор. 5 дюймів вистачає щоб побачити що там твориться. Тим паче що 5 дюймів дисплей по висоті трохи більший, ніж дзеркало заднього вигляду, наприклад.
На 5" дисплеї детально пишеться вся інформація про письму і альбом з флешки. Коли шукаєш по флешці щось, то бачиш нормальний список каталогів і файлів, а не якийсь один-два рядки. Аналогічно коли в адресній книжці вибираєш кому подзвонити
Ur4ik писал(а):5 дюймов маловато для отображения ситуации
Ur4ik писал(а):5 дюймов маловато для отображения ситуации
Ur4ik писал(а):а если камера запылится
levsha писал(а):я однозначно вибрав би кращу комплектацію
Kostya писал(а):Ur4ik
Якщо комплектухи однакові - бери +2.
Якщо грошей вистачае на +2, то подивись на більш високу комплектуху звичайного.
Якщо вона тебе влаштує більше, то бери її.
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей