Модератор: Модераторы форума
BMB писал(а):levsha писал(а):Там є абсолютно чіткі події: старт, поворот, перестроювання і т.п. На сьогоднішний день грош ціна системі, яка підключається коли вже виникла пробуксовка, занос і т.п.
Система должна отрабатывать В НАЧАЛЕ пробуксовки, В НАЧАЛЕ заноса и т.д. Если система вмешивается в управление ДО наступления события - это нонсенс.
BMB писал(а):levsha писал(а):А я впевнений. Тому що їхати мені в будь якому випадку треба було, чи на передньому приводі, чи на повному. Тому на передньому поїхав з пробуксовкою, а на повному поїхав би спокійно і впевнено. Це не уповання, це використання можливостей, дають ці системи. А то так можна сказати що зимова гума теж зло, а то водій починає уповати на її можливості.
При зимнюю резину - это твои придумки, не надо их мне постоянно приводить. А что касается остального - можно было тронуться также быстро, но без пробуксовки (в результате получилось бы даже быстрее). А вера во вспомогательные системы, что они помогут, они спасут, они вытянут ... Ну верить можно.
BMB писал(а):levsha писал(а):Але сьогодні звичайний осінній день, а не перший сніг.
Ну так я и не заметил никаких проблем на дороге. Что-то сделал не так?
BMB писал(а):А что касается остального - можно было тронуться также быстро, но без пробуксовки (в результате получилось бы даже быстрее).
levsha писал(а):Ой, а можна я теж так безапеляційно позаявляю? Система повинна спрацьовувати ДО ПОЧАТКУ пробуксовки, ДО ПОЧАТКУ заносу
levsha писал(а):Я просто використовую твій метод: доведення до абсурду.
levsha писал(а):Так що, зимова гума не домоможе? Чи в неї можна вірити? Чи не можна, і треба їздити на "просто гумі", як на жигулях в радянські часи, щоб не вірити в те, що зимова гума не допоможе?
levsha писал(а):В тебе не було на маршруті такої ситуації. В мене щось подібне теж не кожен день виникає.
levsha писал(а):Сучасні розробки типу ESP, гуми, інтелектуального повного приводу дають певні плюси, але вимагають за це додаткових грошей. Кожен для себе вирішує, чи суттєві ці плюси для нього, чи ні, чи варті вони для нього своїх грошей. Я для себе вибираю дорогу зимову гуму із спеціальним складом і хитрим асиметричним протектором, а хтось для себе вирішує, що йому звичайної ялинки вистачить. Я для себе вирішив, що ESP має бути обов’язково, а хто вважає, що він сам без цієї системи справиться краще. Я для себе вирішую, що наступний автомобіль візьму з повним приводом, а хтось для себе не бачить жодної в цьому необхідності.
Тільки крім тих, які просто для себе вирішують чи важливі ці плюси для них, чи ні, чомусь є ті, які з усих сил намагаються довести, що ніяких плюсів ці речі не дають взагалі, ні для кого.
levsha писал(а):Півгодини тому стояв на забитому перехресті з лівим поворотом. І коли з’явилась можливість їхати, довелось різко стартувати, щоб потік справа, який вже почав їхати, не догнав мене.
healix писал(а):levsha писал(а):Півгодини тому стояв на забитому перехресті з лівим поворотом. І коли з’явилась можливість їхати, довелось різко стартувати, щоб потік справа, який вже почав їхати, не догнав мене.
При повороте налево водитель обязан пропустить транспорт, движущийся прямо и направо во встречном направлении...
Кто-то ж никогда не нарушает ПДД?
healix писал(а):А если серьёзно, то резкий старт, как и резкое торможение - потенциальная опасность. Тем более, когда направление движения пересекает поток.
Такие ситуации желательно избегать. Впрочем, точно так же, как и избегать залезания в сугроб... Прошлой зимой на Татарке ж сфотал, как Секвойя лопатой откапывалась
levsha писал(а):А справа вже летів перший стартувавший на зелений. Так що в даному випадку, коли я вже виїхав на маршрут його руху, вважаю різкий старт виправданим.
healix писал(а):Никогда не рву поперёк потока, даже в щель
Всегда стараюсь пересечь поступательно и прямолинейно. Желательно, чтобы все вокруг знали, что я еду именно туда, куда еду.
Вся пробуксовка, которая бывает - это старт прямо со светофора на не всегда чистом покрытии. Ну, или в скоростных поворотах-виражах.
Не верю, что реально в какой-то ситуации нельзя обойтись без рывка...
healix писал(а):levsha писал(а):А справа вже летів перший стартувавший на зелений. Так що в даному випадку, коли я вже виїхав на маршрут його руху, вважаю різкий старт виправданим.
Т.е. подставил ему зад?
healix писал(а):А чё не пропустить спешуна, и продолжать поворот?..
healix писал(а):Не все ж такие тупые, чтобы лететь тебе в бок?
levsha писал(а):Що мені треба було робити?
levsha писал(а):мабуть він би виторможувався Що, краще було б далі спокійно продовжувати поворот, а він хай виторможується?
levsha писал(а):навідміну від любителів перестроюватись без поворотників, доречі
BMB писал(а):levsha писал(а):Ой, а можна я теж так безапеляційно позаявляю? Система повинна спрацьовувати ДО ПОЧАТКУ пробуксовки, ДО ПОЧАТКУ заносу
Можно. Только это будет абсурд.
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей