Модератор: Модераторы форума
Kostya писал(а):Якщо трасою їду без перевищень швидкості (120 або 140 км/год), то зазвичай бака на 900-950 км вистачає. Рекорд був 1040 км.
2.0 TDI + DSG7.
Бак на 58 літрів. Але до лампочки практично ніколи не доїжджаю, бо ТНВД, дизель, всі дєла, намагаюся тримати бак повним постійно.
Kostya писал(а):ДВОЙНЯШКИ писал(а):Subaru Forester, 2,5 літри атмосферні, повний привід постійний
Саню, якщо не секрет, який пробіг у тебе та чи жере мастило? У дружбана 2010-го року аналогічний Субару Форестер тут, у Варшаві. Каже, що доливає кожні 1000 км 0,5 літри. Пробіг всього 133 тисячі.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):турбо 2,0 - не дивно. Тут запас таки ого
ДВОЙНЯШКИ писал(а):На нових двигунах (5 покоління) мастило вже не бере.
Kostya писал(а):ДВОЙНЯШКИ писал(а):На нових двигунах (5 покоління) мастило вже не бере.
Круто! Здається весь автопром пофіксив цю проблему за останні 5-10 років, і японський, і німецький в тому числі.
...
Kostya писал(а):elektron
Вірь-не вірь, Вово, а статистика каже: не жруть мастило вони.![]()
100500 км, не бере мій на міжсервісі в 30 тисяч. Ні краплі. За адекватної їзди та 5-W30.
Беха 21000 км пробігла першу - теж без натяків.
Kostya писал(а):elektron
Вірь-не вірь, Вово, а статистика каже: не жруть мастило вони.![]()
100500 км, не бере мій на міжсервісі в 30 тисяч. Ні краплі. За адекватної їзди та 5-W30.
Беха 21000 км пробігла першу - теж без натяків.
elektron писал(а):Але за 30000 це таки добре!
На цей момент зверни увагу. Німці навчили машини брехати про середні витрати. Заправ повний бак, поділи прогноз на літраж баку і отримаєш приблизниі середні витрати.Kostya писал(а):Але комп мені на повному баці ще жодного разу не писав прогнозу на 800+ км у БМВ.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]