Основной форум. Темы для общения разнообразны.
elektron
- elektron
Re: Не пора ли уже как-то встретиться? :)
Вс окт 18, 2015 16:22:10
Н-да ... огурцы Нинон я точно провтыкал.
Добрий знак нам був ще на місці зустрічі. За машинкою Ніни зупинився поліцейський пріус і терпляче чекав, доки ми зметикуємо, що машина припаркована не за правилами. Ніна заїхала на тротуар, в пріусі опустилось скло і симпатична полісгерлс з посмішкою сказала:"Там штраф ще більше". Ніхто нас не оштрафував:)
На Одеській трасі безліч ремонтів, але доїхали без пригод і під осіннім сонечком пішли на прогулянку.

Льоня задоволнеий - "рулетку" побачив

Ось вона, знайома всім "рулетка"

Ніна задоволена, що Льоня задоволений

Казковий парк

Домашній зоопарк

Ходяча, поки що, шурпа

Маленькій будиночок. Відкривається тільки під час корпоративів

Камень бажань. Момент загадування задокументували, щоб не "там"

відкрутились. Чекаємо на здійснення...

Ну а потім перебрались на базу до привітного Казантипа.
Електрон - виконую твоє побажання. Під хрумкий нінин огірочок

Олеже створив нам тепло та затишок

Льоня задоволений, що Ніна задоволена

Розмови, спогади. веселощі, як без них

Відповідний антураж

Мезальянс

А потім пішли на прогулянку в ліс, протруситись перед солодким.

Прогулянку завершили на красивому лісовому озері. Було б тепліше - може б й викупалися

А потім ніяк не могли примусити себе поїхати - так гарно і спокійно нам було. Олеже, вибачай, що затримали тебе.
А потім був вже той добрий знак на майбутньє - наче примарна, вантажівка з Новорічними ялинками....
Все буде добре

P.S. Тата, Олеже, скиньте мені в лічку свою пошту - перешлю фотки.
Саня,какие классные фотки и комменты!!!! Ты сделал мой вечер!!! Спасибо!!!!
НинаТо я поспішав викласти фото. А треба було ще розповісти про духмяний місцевий хліб з хрумкою скоринкою, про пташині гнізда по всіх закутках у Олега на фазенді, про те, як штовхали його дизель "на гарячу", про тітку-екскурсоводшу (о блін, наступна екскурсія за нами

), про соковитий індюшачий шашлик, про "евакуйований навпаки" лаваш і поради Льоні з цього приводу, про місцеву лікарню з вигодами, про красиве місце для відпочинку, яке з любов'ю і фантазією зробив Олег, про мій бій з гусем, про годування всіх місцевих котів та собак. про, про, про...
Треба зустрічатись, щоби там не було. Бо то є частина нашого швидкоплинного життя.
Молодци!
Сане отдельная благодарность за то что описал сие действо в подробностях и картинками
Саня, реально надо это описать подробно! Вспомнила про лаваш! Истерика!:-)

. А коты..... Отличный был праздник друзей!