Основной форум. Темы для общения разнообразны.
Write comments

Галавтосвіт vs Рік-Авто (Львів)

Пн янв 18, 2010 23:26:24

Усім доброго дня чи ночі!

Вибираю собі Кашкай. Оце "Тєрзают смутниє самнєнья"

Галавтосвіт. Плюси - офіційний дилер. Знижки на Акценту, 2.0 варіатор - 4000 дольців. виходить 27390.
Мінуси - по відгукам поганий сервіс. привезуть авто за 1-3 тижні

Рік-авто. Плюс - авто привезуть за 3 дні.
Мінуси - "сірий" дилер. Хоч кажуть що араб не араб (є все, крім підігріву сидінь і шкіри. навіть підігрів дзеркал), я не впевнений. Ціна 28500 (версія ЛЕ, 2.0 варіатор) Схожа версія (текна пак) на Галавтосвіті коштує 28940 доларів. Щось дуже мала розбіжність після скидик на Галавтосвіті.

Питання - хто знає, чи справді "сірий" Кашкай не є арабом? Тобто чи там таки термостат для нас, мастила і тд і тп
Як це можна перевірити?

І загальне - що порадите?
aqua_neo

Вт янв 19, 2010 08:29:39

Бери офіціал :) Краще почекати довше гарантійну запчастину, ніж купляти її за свої кошти...
f00t0r

Вт янв 19, 2010 09:56:48

Галавтосвітом керує мій друг і тезка Любко Жеребецький, тому бери там, якщо будуть проблеми - я допоможу. Пиши в лічку.
oreh

Вт янв 19, 2010 10:49:00

Опришок
Бери взял бы официала, тем более, что комплектация или лучше или дешевле! Обслуживаться тоде потом можно у любого официального сервиса, необязательно на галавтосвит!
Еще, посмотри, есть ли в этом арабе за теже деньги, шо и текнапак ESP?
Опришок

Вт янв 19, 2010 13:43:16

aqua_neo
Рік-авто теж дає гарантію 3 роки або 100 000 км.
Є гарантійні книжки, своє сто, серйозний автосалон (все як у серйозних сірих дилерів)

oreh
комлектація в офіціала Акцента, а в сірого - LE, тобто Текна Пак, як я розумію (нема лише підігріву сидінь)

У нас лише один офіціал у Львові - Галавтосвіт.

ESP є. тому і зародились сумніви, що не такий це вже араб, а напевно замовлений спеціально на Україну сірими дилерами.
oreh

Вт янв 19, 2010 13:47:59

Все-равно не понимаю смысла покупать обрезанного неофициала по цене официала... неужели из-за разницы в ожидании? может, конечно, есть еще что-то... год изготовления... х.з... ну а "спеціально на Україну сірими дилерами" у кого? у ниссана? врядли...
iQashqai

Вт янв 19, 2010 13:50:03

я голосую за официалов. Не тот это автомобиль,который нужно покупать у "серых".
Write comments