Модератор: Модераторы форума
Сэнсэй писал(а):oreh
Теж так думав спочатку. Перевірив давно, відкривши дверцята при знятій з охорони сигналізації - не приїзжали. Лазив кілька разів: і коли просто міняв акум на новий, і коли підкидував кабельок для живлення PON-терміналу. Охоронна контора - одна з найбільших в Україні.
BIS писал(а):І ще десь їде з китаю аккум. Вже їде більше двох місяців. От гадаю чи приїде і що там буде за аккум
BIS писал(а):І може років через 5-8 буде своя халявна енергія.
Сэнсэй писал(а):Поки що готую пост зі своїми "ноу-хау", бо всю голову зламав, поки придумав як все зробити, щоб і дірку в стіні не бити під кабель.
Сэнсэй писал(а):BIS писал(а):І ще десь їде з китаю аккум. Вже їде більше двох місяців. От гадаю чи приїде і що там буде за аккум
А який замовляв? І чому саме такий?
Сэнсэй писал(а):BIS писал(а):І може років через 5-8 буде своя халявна енергія.
А який взагалі термін служби у сонячних панелей? Читав, що й у них є деградація і що є два основних типи технологій виробництва самих панелей, між якими досить суттєва різниця у експлуатації. Сильно не вчитувався, бо поки що таких планів не маю
BIS писал(а):48в 100Ah
BIS писал(а):Малюють таке. Якщо доживу, то перевірю
Сэнсэй писал(а):BIS писал(а):48в 100Ah
LiIon? LiFePO4?
BIS писал(а):LiFePO4
Але маю підозру, що він може так і не доїхати. Вже термін поставки майже вичерпаний. Почекаю ще тиждень та буду мабуть подаватись на refund![]()
Х.З. Я раніше на алікі дорожче 300 баксів нічого не брав. А тут і сума не маленька. Але порівняно з нашими спекулянтами ціна була заманлива. Я повівся.
Зараз у нас пропозиція аккумів побільшала порівняно з липнем. Сподіваюсь що зможу й тут купити, якщо китайці не пришлють.
Вернуться в Qashqai - мир высоких технологий
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей