На автомобиле, самолете, поезде, пароходе, да как угодно, хоть пешком.
Поделись интересным рассказом!
Xapik
- Xapik
Пт мар 19, 2010 14:41:28
himera_neo
+1
Margarita
Без обид. Никто не хочет Вас обидеть. Но правда очень яркая реклама. Вы, скорее всего, в этой сфере работаете или оказываете поддержку, да? Если так - это не есть плохО! Почему нет? У нас есть даже раздел на форуме "Qashqai партнеры". Может правда кому-то пригодиться.
Пт мар 19, 2010 14:52:51
himera _ neo
Е люди, для яких друзi - це все, а е, для яких iншi речi - людська гiднiсть, повага, право, спокiй, свобода - важливi. Для мене е важливою моя особиста свобода и вiдчуття того, що я живу в краiнi, де мои права захищено и жoдна скотина не зможе зi мною нiчого зробити, якщо я не захочу сама.
А щодо тракерства - у мене 90% клiентiв тракери, и я iхне життя знаю досконало.
А ларчик просто открывался...
Добавлено спустя 9 минут 24 секунды:
Хаpик:
Еще раз повторюсь: я в сфере иммиграции не работаю, рекламой не занимаюсь, и от этого ничего не имею. Что касается рекламы, то у вас у самих на сайте гораздо больше фотографий Канады

и они гораздо более рекламные
Так шо - не... Как учили мою маму в детстве дразнится: "не попал, не попал, свою мать закопал..."
Кстати, советую прочесть мой пост с цитатами Пауло Коэльо. Я у него тоже в доле
ДВОЙНЯШКИ
- ДВОЙНЯШКИ
Пт мар 19, 2010 15:05:35
Margarita
Расслабься. Фотки давай. Канада красивая! Когда еще тракерствовать поедем....
himera_neo
- himera_neo
Пт мар 19, 2010 15:07:36
Margarita писал(а):Е люди, для яких друзi - це все, а е, для яких iншi речi - людська гiднiсть, повага, право, спокiй, свобода - важливi.
А я хочу бути з друзями і щоб у моєї ВЛАСНОЇ КРАЇНІ були і гідність і повага, спокій і свобода. Моє ІМХО: Люди повинні намагатися зміняти своє життя діями, будувати свою країну, виховувати дітей на національних цінностях, мати можливість називати себе УКРАЇНЦЕМ, а не поповнювати армію "прибульців" за бугром. А з ваших слів виходить, що якщо ми живемо і працюємо на батьківшині, то ми не дбаємо про майбутнє дітей, не цінуємо поважне ставлення, спокій і бла-бла-бла. Я дуже поважаю Канаду як дуже тиху і непомітну країну на міжнародній арені. Ніяких гучних скандалів(про Квебек мовчу), військових втручань тощо. обмаль інформації, тільки стереотипи: багато українців, супер хокей, прикордонники у червоних формах з ВОООТ такенними шляпами)))))))
І ще додам: кожного року ми зустрічаємось однокласниками - багато з яких уїхали за кордон - і завжди чомусь вони спілкуються з нами с жалістю типа : "які ви невдахи що залишаєтесь в україні, ви не дбаєте про дітей, вам начхати на неповагу до вас і .......". Чомусь на емоційному рівні в ваших останніх промовах я відчув саме таке))))
АЛЕ МИ УКРАЇНЦІ!!! Ми живемо тут, намагаємось спілкуватися рідною мовою, спробами та помилками будуємо своє життя. І тут я лікар, а не водій тягача, тому що Канаді не потрібен лікар, а потрібен ТРАКЕР. Тому що лікарем скоріш буде канадець, а тягати лайно через кордон підійде і Українець. Ставлення до імігрантів приблизно однаково у будь якій країні. Як до курдів у франції, турків у великобританії, китайців - у будь якої країні. .....У Канаді я ніколиб не познайомився б з Мацоні і Хапіком, Ліло і Ніною....Тому що тем так гарно обслуговують авто(як вашу) - що обсуждати опорні підшипники та аммо від ШНІВИ нема потреби))))))))) ЦЕ ВСЕ МОЄ ІМХО. Я відверто радий за вас, що у вас все склалося гарно, вас все влаштовує і ви вважаєте, що Канада це саме те, що потрібно вашій дитині(на мою думку мій син почне з батьківшини, а потім сам вирішить де йому жити).
Xapik
- Xapik
Пт мар 19, 2010 15:09:18
Margarita
не вопрос-))а про Коэльо я сразу заподозрил между прочим-))))))
ДВОЙНЯШКИ
+1. Побольше б визуализации!
Пт мар 19, 2010 15:11:32
Иду в субботу на праздник цветов. "Канада Блум" называется. То есть, это выставка всех работающих в сфере лендскейпинга - всякие там садоводы, устроители и т.д. У меня когда-то был клиент итальянец, президент этой ассоциации, и он наш банк туда пригласил, мы даже спонсировали одно мероприятие. Там очень красиво бывает, и все в помещении. Туда даже деревья затаскивают, песок, грунт, кирпичи всякие - а потом все убирают и вывозят. Неделю длится это представление. Сделаю фото и покажу.
А Канада - да, красивая. И огромная.
Xapik
- Xapik
Пт мар 19, 2010 15:13:20
himera_neo. полностью согласен. по этим причинам я тут...и мне хватает недельных командировок и в Иран, и в Индию, и в Дубаи (казалось бы, куда лучше?). и как бы меня хорошо не встречали, мне все равно хочется домой. а дом - тут. и всегда он им будет, даже если мы будем жить где-угодно!
П.с.: Масик, я тоже тебя люблю
Добавлено спустя 51 секунду:
Margarita
супер! будем ждать с нетерпением фотоотчет!
himera_neo
- himera_neo
Пт мар 19, 2010 15:16:23
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Фотки давай. Канада красивая!
Раз
Margarita не з канадських спецслужб, то дійсно потрібно більше фото, може дійсно попрусь ТРАКЕРОМ)))))))
Xapik
- Xapik
Пт мар 19, 2010 15:17:40
мне сразу вспомнился фильм "Брат-2" (вторая кажется серия?) где Бодрова подвозил американский водила тягача. это ж тоже тракерство? -)
Танчик
- Танчик
Пт мар 19, 2010 15:19:54
Margarita писал(а):Кстати, советую прочесть мой пост с цитатами Пауло Коэльо. Я у него тоже в доле
5 баллов!
Зря на
Margaritу "наехали", человек с лучшими побуждениями. Есть люди, которые сами попробовав лучшей жизни, хотят её и для других, как ни странно. Я лично восприняла информацию спокойно, без подвоха. У нашей семьи тоже есть друзья в Канаде, но их ни за какие коврижки сюда обратно не заманишь. А по поводу уехать куда-то - я никогда в мыслях не была близка к этому так, как сейчас (в свете политических событий и курса страны). Если бы не некоторые детали в жизни, уехали бы без оглядки. А друзья... и их бы звали

.
Пт мар 19, 2010 15:24:21
А з ваших слів виходить, що якщо ми живемо і працюємо на батьківшині, то ми не дбаємо про майбутнє дітей, не цінуємо поважне ставлення, спокій і бла-бла-бла
Сонечко, коли я в 1994-5-6 роках мала радiсть "працювати" з тими бандитами, що зараз прийшли до влади, коли я була свiдком бандитського наiзду на моiх дистрибьютерiв в Одесi (и слава Богу, що вони залишились живi), коли одного з моих дистрибьютерiв розстрiляли на аеродромi, то питань залишатись чи нi, вже не було.
А цей патрiотизм - все це проходе. Батькiвщину можна любити и здаля, i краще виходить.
Я була в Киеви торiк. Неприемне враження. Бабусi з протягнутою рукою - и поруч Мазератi на тротуарi. Страшенна обiжранiсть одних и абсолютна бiднiсть других. Евроремонти в домах, де сусiди-алкоголики, а труби не мiняли вже рокiв 50-60. Пасаж, де камiння падае на голови вiдвидувачiв магазину "Гуччi". Пияцтво нон-стоп. Чоловiки, що помирають ранiше рокiв на 10-15 чим треба вид стресiв, пияцтва, палiння. Жах.
Танчик
- Танчик
Пт мар 19, 2010 15:25:09
himera_neo писал(а):І тут я лікар, а не водій тягача
Ну почему же сразу так пессимистично? Там ты тоже мог бы работать врачом, а не водителем тракера. Наши друзья здесь работали в банковской сфере, и там, в Канаде, в банковской, а не водителями.
П.С. Я не получаю агентских от Маргариты, чес слово!
himera_neo
- himera_neo
Пт мар 19, 2010 15:35:41
Танчик писал(а):Я не получаю агентских от Маргариты, чес слово!
Це ми ще перевіремо
Margarita писал(а):Сонечко, коли я в 1994-5-6 роках мала радiсть "працювати" з тими бандитами, що зараз прийшли до влади, коли я була свiдком бандитського наiзду на моiх дистрибьютерiв в Одесi (и слава Богу, що вони залишились живi), коли одного з моих дистрибьютерiв розстрiляли на аеродромi, то питань залишатись чи нi, вже не було.
А цей патрiотизм - все це проходе. Батькiвщину можна любити и здаля, i краще виходить.
Я була в Киеви торiк. Неприемне враження. Бабусi з протягнутою рукою - и поруч Мазератi на тротуарi. Страшенна обiжранiсть одних и абсолютна бiднiсть других. Евроремонти в домах, де сусiди-алкоголики, а труби не мiняли вже рокiв 50-60. Пасаж, де камiння падае на голови вiдвидувачiв магазину "Гуччi". Пияцтво нон-стоп. Чоловiки, що помирають ранiше рокiв на 10-15 чим треба вид стресiв, пияцтва, палiння. Жах.
А ми ідіоти якось тут живемо і намагаємось щось змінити))))) До наступного приїзду обіцяємо бабусь з вулиць прибрати, алкоголиків вилікувати, середній вік продовжити як найменьш на 5 років. Як я рад що у Канаді нема жебраків, п"яниць і інших негативів)))) Я чомусь вважав що це є у всіх країнах. мабуть помилявся)))))) Я за кордоном буваю не дуже часто і не у таких розвинених країнах як Канада. Ось моя жінка - весь світ об"їхала. Так вона розповідала і про жебраків у Барселоні, і була свідком пограбування у Мюнхені торік. Просто є яскраві обкладанкі, а є жахливі реалії.
Xapik
- Xapik
Пт мар 19, 2010 15:42:15
могу сказать только одно, "хорошо там, где нас нет".
Пт мар 19, 2010 15:55:48
Ось моя жінка - весь світ об"їхала. Так вона розповідала і про жебраків у Барселоні, і була свідком пограбування у Мюнхені торік. Просто є яскраві обкладанкі, а є жахливі реалії.
Жебраки е, в основному хворi ментально або наркомани. А не нормальнi пенсiонери. Пограбування бувають, але не так часто. Я, наприклад, живу в такому районi, де двери не причиняють - всi всiх знають. Алкоголикiв на вулицях нема, бо по-перше, пити алкоголь на вулицi заборонено, тiльки в примiщеннi, а по-друге, якщо хтось пье, то вiн надовго не затримаеться на роботi - виженуть. Так що це немодно, так само як i палити. В моему колективi iталiйцiв ми маемо ланч и випиваемо один бокал вина, не бiльше, коли таке бувае.