Клуб объединяет нас в реальной жизни.
Write comments

Чт июл 31, 2008 16:00:44

а во сколько в пятницу рейс?
Наталия

Чт июл 31, 2008 22:41:37

.Нашла вот такую подсказку .Может пригодится?
очень уж название понравилось-ОДЕСА РОМАНТИЧНА!
Изображение
Чаша Кохання - вул. Прохоровська, 3

Приходьте сюди, щоб сповнитися почуттями, як повнилася ними колись ця чаша. Кажуть, її створило саме кохання – руками закоханого майстра. Дівчина була вражена у саме серце… Нехай завжди буде повною чаша ваших почуттів!

2. Тонкий дім - вул. Дерібасівська, 4

Погляньте на цей дім – він надихає своєю історією. Проти батьківської волі закохались двоє… Розгнівані батьки вирішили, що немає їхній парі місця в ріднім місті. Однак закохані знайшли вихід: на мізерному клаптику землі звели вони свій тонкий дім та жили в ньому щасливо… Адже кохання завжди знайде вихід.

3. Джерело Інсурен - парк Шевченко

Із цього джерела ви можете напитися справжніх почуттів. Якось дівчина Інсурен прийшла сюди набрати для коханого води. Та в цей час заздрісні злодії вбили його. Серце дівчини не витримало – вона перетворилась на камінь, і з нього полилося те невичерпне кохання, яке було призначене лише для її обранця…

4. Лавочка від вербою - парк Ільіча

Одна самотня дівчина, чекаючи на коханого, посадила плакучу вербу. З нею вона разом у смутку плакала й молила ту вказати шлях її судженому. І якось саме тут вони і зустрілися... З тієї пори закохані призначають під цією вербою побачення – щоб потім ніколи не розлучатися.

5. Воронцовський бельведер - Приморський бульвар, 8

Завітайте до порталу вірності. Колись тут українська Пенелопа все виглядала з плавання свого коханого. Для неї звели бельведер, і з кожним роком з’являлася нова колона на знак того, що вона ще чекає, зберігаючи вірність…

6. Міст закоханих - вул. Ланжеронівська, 12

Усі мости об’єднують береги, і лише деякі – серця… Якось цей міст звів одеську красуню та грецького парубка. І вони пристрасно покохали одне одного. Прийдіть сюди та перевірте: чи відчуєте ви, як об’єднуються ваші серця?..

7. Спуск Кангуна - вул Грецька, 26-34

Чи вистачить вам ніжних слів для коханої людини? Щоб дізнатися - підніміться Сходами Кохання, що розташовані на спуску Кангуна. Кожного разу ступаючи на сходинку кажіть одне одному слова кохання. Хай щирих слів вам вистачить на тисячі таких сходів!

8. Стіна характерів - вул. Преображенська, 23, "Пасаж", внутрішній дворик

Хочете знати, як вас сприймає дорога людина? Про це повідає Стіна Характерів. Попросіть без зайвих роздумів вказати персонажа Стіни, схожого на вас найбільше. Придивившись, ви побачите в ньому себе очима іншої людини…

9. Музичний фонтан - міський сад

Почуття б’ють із вас фонтаном? Тоді приходьте сюди, щоб загадати бажання! Зробіть це, ставши до фонтана спиною і кинувши в нього монетку. А він зіграє для вас романтичну світломузичну виставу…
Lightblue_style

Сб авг 02, 2008 21:57:45

А как в Затоке с местом для парковки-предусмотрено?!
Наталия

Сб авг 02, 2008 22:52:50

Lightblue_style
для диван-кошака местечко всегда найдется :smile: :smile: :smile:
Lilo

Пн авг 04, 2008 08:53:47

Lightblue_style писал(а):А как в Затоке с местом для парковки-предусмотрено?!

перед базой есть парковка
Mortus

Пн авг 04, 2008 08:58:58

Mortus писал(а):lilo
Дурной вопрос - постель же не надо с собой брать? Там ведь все есть, правда?

Информация от Саурона из аськи - постель дают, везти с собой не нужно.
Текила

Пн авг 04, 2008 15:08:51

Так. У меня не хватило времени дочитать до конца))) :oops: Кто в курсе - просветите))):
1. Выезд с Киева, как и планировалось - в пятницу в 15.00?
2. Сколько машин едет в пятницу?
3. Так и едем вместе?
4. Где будем жить :oops: поконкретней - Каролино Бугаз или Затока? Я вот знаю где самое узкое место - это до этого или после?И что это - где мы будем жить - номера или отдельные домики?
5. Какая стоимость проживания (есть питание или нет) (для общего развития)
6. Что то ещё хотела узнать, но забыла :)
Если кто то может ответить на мои закидоны - пожалуйста ))

Лило,скажи пожалуйста, а там рядом ещё есть какое то жилье? Я брата беру с собой - тоже ему где то жить надо ))) найду там? И подружка ещё тоже едет.
п.с. Ещё. У меня есть матрас и надувное кресло ( что бы плавать) :)
Mortus

Пн авг 04, 2008 15:41:31

4. Каролино-Бугаз. После перешейка (узкого места) но до моста. Домики по 8 (кажется... или 6?) номеров в домике. Удобства в номере.
5. 300 в сутки, я так понимаю 2е суток. Питание - хз.
skiff

Пн авг 04, 2008 15:55:13

Mortus

Да сказывается наличие навигатора :D

Так все понятно Мортус едет отдыхать в Каролино- Бугаз а все остальные в ЗАТОКЕ И ДО ПЕРЕШЕЙКА! :D
Текила
Смотри схему любезно предоставленную Ribeiro

http://qashqai-club.com/forum/viewtopic ... c&start=15
Lilo

Пн авг 04, 2008 16:07:02

Текила
1. Выезд в пятницу. Все едут по разному. Но вроде будет группа выезжающая в 15-00.
2. Все машины едут в пятницу.
3. вам решать
4. станция Морская. Карта проезда в соседнем топике. Это как раз узкоем место
5. проживание 60 доллоров в сутки или 300 грн

найдешь. и там же можно поселить )))
Lilo

Пн авг 04, 2008 16:08:48

Mortus писал(а):4. Каролино-Бугаз. После перешейка (узкого места) но до моста. Домики по 8 (кажется... или 6?) номеров в домике. Удобства в номере.
5. 300 в сутки, я так понимаю 2е суток. Питание - хз.

Котедж 3 этажа 6 номеров.
Питание - есть кафе на территории. Там у нас заказано 2 празничных ужина!!!
Mortus

Пн авг 04, 2008 16:14:11

skiff писал(а):Так все понятно Мортус едет отдыхать в Каролино- Бугаз а все остальные в ЗАТОКЕ И ДО ПЕРЕШЕЙКА!

Я не одессит, но в Затоке и в Бугазе провел кучу времени.
ИМХО Затока начинается после моста, тут я, конечно, могу ошибаться.

Насчет перешейка ты таки прав, просто по той карте лохматого года, на которой ribeiro указал красные квадраты база уже ПОСЛЕ перешейка, а по описанию ДО.
Natashka

Re: ЗАПИСЫВАЕМСЯ на встречу в Одессе!!!

Пн авг 04, 2008 16:31:33

lilo писал(а):Жить будем в Затоке. Там где отдыхал Саурон.
300 грн или 60 доллоров номер со всеми удобствами (котедж)
или в Нике-2, все примерно тоже по деньгам, но меньше людей и лучше море.
Кому удобства не нужны - рядом забронируем что то соответствующее (база).
Организованно приезжаем в пятницу 8-го и уезжаем 10-го!!!
Флудим далее в обсуждалке. Здесь четко:

1. Ник
2. Количество человек
3. Место проживания (котедж или база)

СПИСОК ЗАПИСАВШИХСЯ:
1. ДоМик и Лисичка.
2. Танчик, Сэнсэй и маленький Сэнсэй
3. Сигналкин и Сигналкина
4. Нина + 2
5. elektron и elektra
6. Афоня + 1
7. lilo, stich и доця
8. ribeiro и angel
9. skiff - 2 человека
10. Мортус
11. Текила и Гаучо!
12. Corvin +1
13. sauron+Lena
14. незнакомка
15. krus + 2
16. basic +1 или 2

9-го августа на вечер приедут:
1. evilduck
2. Leonrus
3. Lightblue_style
4. BLACK
Mortus

Пн авг 04, 2008 16:34:06

Natashka
Шо это было?
skiff

Пн авг 04, 2008 16:35:52

Mortus

Для будущей ориентировке(в помощь отдыхающим) когда вы проехали табличку Каролино-Бугаз(на белом фоне черными буквами) через несколько сот метров по левую руку будет огромная стелла Каролино-Бугаз:усе шо налево Каролино Бугаз а усе шо направо, сразу после поворота направо и съезда вниз, начинается Затока.
Write comments